Rezervišite Vaš let
Više opcija


Abu Dabi

Putovanje u Abu Dabi avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Abu Dabi - glavni i drugi po veličini grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ako se poredi sa Dubaijem, Abu Dabi je mirnija destinacija i nije toliko izgrađena, ali to ne znači da vas ovde nećete dočekati neverovatna arhitektonska dostignućna, mnoštvo luksuza i najrazličitiji sadržaji i vidovi zabave. Peščane plaže i lepo vreme su razlog zašto mnogi turisti iz naših krajeva u Abu Dabi putuju tokom zimskih meseci. Neke od znamenitosti ovog grada su: Sheikh Zayed džamijja koja je ujedno i obeležje grada, Emirates Palace jedno od najimpresivnijih hotelskih i konferencijskih zdanja, Ferrari park- najveći zabavni park u zatvorenom u svetu…

Koliko traje let Beograd -  Abu Dabi

Direktan let od Beograda do Abu Dabija u proseku traje 5 sati i 20 minuta. Ako se ipak opredelite za let sa presedanjem, putovanje uglavnom traje tri ili više sati duže.

 

Beograd - Abu Dabi letovi

Za Abu Dabi, sa beogradskog aerodromasvakodnevno postoje dva leta kompanije EtihadOvaj prevoznik je ujedno i jedini koji ima direktnu avionsku liniju Beograd - Abu Dabi. Prema rasporedu letenja, polasci su planirani svakog dana u kasnim prepodnevnim i ranim popodnevnim časovima. Letovi sa presedanjem takođe postoje, ali svetujemo da uvek prvo pokušate da pronađete kartu za direktan let, jer će putovanje trajati značajno kraće a često je upravo direktan let i najpovoljnija opcija.

 

Avionska karta za Abu Dabi

Avio karte kompanije Etihad za let Beograd - Abu Dabi, možete veoma jednostavno kupiti na našem sajtu. Ovo se odnosi i na karte za letove ostalih prevoznika.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Abu Dabija, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Abu Dabija, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.

 

Vreme u Abu Dabiju

Abu Dabi ima toplu pustinjsku klimu i tokom letnjih meseci ovde su temperature previsoke. Malo je prijatnije u proleće, a kao najprijatnije vreme da se poseti prestonica Emirata izdvajaju se zimski meseci, kada su prosečne temperature oko 24 stepena.

 

Vremenska razlika Beograd - Abu Dabi

Vremenska razlika između Beograda i Abu Dabija iznosi +2 sata, u periodu kada je kod nas letnje računanje vremena. To znači da, dok ste u Abu Dabiju, časovnike bi trebalo da pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Abu Dabi online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Abu Dabi online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ABU DABIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Abu Dabiju

VALUTA

UAE dirham (AED)

PIVO

0.5 lit

40 AED

RESTORAN

Prosečan

restoran

100 AED

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 AEDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.