Rezervišite Vaš let
Više opcija


Adelejd

Putovanje u Adelejd (Adelaide) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Adelejd – glavni grad Južne Australije, rekom Torens podeljen je na dva dela. Adelejd je okružen parkovima, istorijskim zgradama, raznolikim kafićima, restoranima i prodavnicama. Kako grad nije velik, najinteresantniji način za obilazak i upoznavanje njegovih lepota je pešačenje. Glavne plaže nalaze se na manje od pola sata vožnje kolima od centra grada. Adelejd je vrlo praktičan grad za turiste - smatra se da se od bilo koje tačke u gradu do druge može stići za 20 minuta. Neke od atrakcija u Adelejdu su Botanička bašta, Zoo vrt, Viktorija park…

Beograd – Adelejd let

Direktan let od Beograda do Adelejda u Južnoj Australiji ne postoji.

Putnici iz srpske prestonice do ovog australijskog grada moraju da koriste minimum dva leta, a najkraće putovanje (20h 45min) nudi kompanija Qatar Airways, sa konekcijom u Dohi. Svi ostali avio prevoznici od Beograda do Adelejda stižu za više od 23 sata.


Avio karte Beograd – Adelejd

Avionske karte za let od Beograda do Adelejda možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avionskih karata od Beograda do Adelejda, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Australije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vremenska razlika između Beograda i Adelejda

Vremenska razlika iznosi +7 h i 30 min, kada je kod nas aktuelno letnje računanje vremena. To znači da je u Adelejdu u letnjim mesecima sedam i po sati više u odnosu na Srbiju, a tokom zime ta razlika je manja za jedan čas. Za orijentaciju je najlakše da odmah po dolasku u grad pomerite svoje časovnike unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Viza za Australiju

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za boravak na teritoriji Australije. Ako planirate putovanje u Adelejd, predlažemo vam da proverite potrebnu dokumentaciju za vizu u ambasadi Australije u Beogradu.


Kako da kupim avio kartu za Adelejd online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Adelejd online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O ADELEJDU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Adelejdu

VALUTA

Australijski dolar (AUD)

PIVO

0.5 lit

8 AUD

RESTORAN

Prosečan

restoran

35 AUD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 AUDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.