Rezervišite Vaš let
Više opcija


Ajndhoven

Putovanje u Ajndhoven avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Ajndhoven - smešten na jugoistoku Holandije, jedan je do najstarijih gradova u zemlji. Nalazi se na svega 115km udaljenosti od prestonice, Amsterdama, do kog se lako može stići vozom ili autobusom. Iako nema popularnost svog suseda, glavnog grada, to ne znači da Ajndhoven nema svoje adute - Muzej savremene umetnosti, Istorijski muzej, prva Philips fabrika... Ajndhoven ima specifičan izgled i arhitekturu. Redovi kuća od cigle braon boje, sa malim baštama, koje sve nekako liče jedna na drugu, specifičan je prizor za Ajndhoven.

Beograd - Ajndhoven avio karte

Avio karte za sve letove, direktne i one sa presedanjem, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Ajndhovena, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite povoljne karte do Holandije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Direktan let Beograd - Ajndhoven

Jedina avio kompanija koja u svom rasporedu ima direktan let od Beograda do Ajndhovena je Wizz Air. Polasci su planirani za svaki ponedeljak, sredu, petak i nedelju, tokom cele godine.

Trajanje driektnog leta od od Beograda do Ajndhovena je dva sata i 35 minuta.

Kako je WIzz Air low cost kompanija, pa često ima i niže cene, mnogi putnici za Amsterdam se opredele da kupe kartu za avion od Beograda do Ajndhovena, pa odatle koriste autobus ili voz da bi stigli do holandske prestonice.

 

Letovi iz Niša za Ajndhoven

Putnici iz Niša za Holandiju, nemaju mogućnost direktnog leta do Ajndhovena.

Kompanija Wizz Air takođe nema letove Niš - Ajndhoven

 

Ajndhoven aerodrom

Aerodrom u Ajndhovenu udaljen je 7.6 km od centra grada. Od glavne železničke stanice, do aerodroma se lako može stići vozom.

 

Kako da kupim avio kartu za Ajndhoven online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Ajndhoven online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O AJNDHOVENU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Ajndhovenu

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

27 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.98 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.