Rezervišite Vaš let
Više opcija


Akra

Putovanje u Akru (Gana) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Akra - glavni grad Gane verovatno nije destinacija o kojoj mnogi sanjaju, ali je sigurno jedinstveno iskustvo. Iako za evropske standarde nije, za afričke Akra je moderan i razvijen grad. Znamenitosti koje ovde možete videti su Nacionalni muzej, Akademija nauka i umetnosti, Centralna biblioteka, Nacionalno pozorište… i još mnogo toga. Ali je ipak pravi doživljaj prošetati prašnjavim ulicama Akre gde možete naići na štandove sa voćem ili hranom, iznad kojih se nadvijaju oblaci smoga i vlažnosti. Ovo je i grad kontrasta, gde tik pored modernih hotela često možete videti kolibe u kojima ljudi žive.

Beograd - Akra let

Let iz Beograda do glavnog grada Gane moguć je uz minimalno jedno presedanje. Direktna avionska linija ne postoji. Letovi sa jednim presedanjem nisu uvek i najbrži način da se stigne do Akre, pa savetujemo da dobro pogledate sve opcije prilikom kupovine karte. Trenutno najkraće putovanje između prestonica Srbije i Gane traje oko 12 sati.


Avio karte za let do Akre

Avionsku kartu za let do Gane i njenog glavnog grada, veoma jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu karte prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Akre, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Akra, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Akra

Vremenska razlika između Beograda i Akre je svega -2 sata u letnjem periodu, pa u Gani pomerite časovnike unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Akru online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Akru online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O AKRI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Akri

VALUTA

Ganski cedi (GHS)

PIVO

0.5 lit

5 GHS

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 GHS

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

5 GHSCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.