Rezervišite Vaš let
Više opcija


Aleksandrija

Putovanje u Aleksandriju (Egipat) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Aleksandrija - drugi po veličini grad u Egiptu, smešten je na severu zemlje, na obali Sredozemnog mora. Aleksandrija se može pohvaliti bogatom i dugom istorijom, pa je veoma zanimljiva za obilazak i ne čudi da je jedna od najznačajnijih egipatskih turističkih destinacija. Nezaobilazna atrakcija je biblioteka grada, sa najvećim prostorom za čitanje na celom svetu. Istoriju grada ćete najbolje upoznati u Narodnom muzeju, nedaleko od centra grada. Aleksandrija ima i široke peščane plaže koje su uređene, čiste i nude različite sadržaje. Ovo je grad koji nudi mnogo istorije, kulture ali i zabave u brojnim restoranima, barovima i kafićima.

Beograd - Aleksandrija trajanje leta

Putovanje avionom od Beograda do Aleksandrije traje više od 5 sati, jer direktna avionska linija na ovoj relaciji još uvek nije uvedena.


Beograd - Aleksandrija letovi

Za putovanje na sever Egipta potrebna su minimum dva leta, jer direktan let Beograd - Aleksandrija ne postoji. Turkish Airlines je jedina avio kompanija koja u ponudi ima let na ovoj relaciji sa samo jednim presedanjem, u Istanbulu. U ovom slučaju putovanje ukupno traje 5 sati i 20 minuta i polasci su svakog dana.

Svakako, možete se opredeliti i za letove drugih prevoznika, ali to najčešće znači dva i više presedanja i znatno duže trajanje putovanja.


Avio karte za let Beograd - Aleksandrija

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Aleksandrije, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Aleksandrije, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Egipta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Aleksandrije, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Aleksandriju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Aleksandriju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ALEKSANDRIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Aleksandriji

VALUTA

Egipatska funta (EGP)

PIVO

0.5 lit

30 EGP

RESTORAN

Prosečan

restoran

125 EGP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.70 EGPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.