Rezervišite Vaš let
Više opcija


Alikante

Putovanje u Alikante (Španija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Alikante - grad na obali Španije, nalazi se nedaleko od Valensije i jedna je od najprimamljivijih španskih destinacija za letovanje. Osim prelepim plažama, Alikante posetioce privlači i nižim cenama u odnosu na druga poznata letovališta. Iako su plaže glavni adut, u ovom gradu ima i dosta znamenitosti koje vredi posetiti. Najveća atrakcija je tvrđava Santa Barbara i jedno je od najvećih utvrđenja u celoj zemlji. Ako vam je odmor uz more ipak najprimamljiviji, nikako ne propustite plaže Cala De Calpe, Poniente i Playa El Carabassi. Alikante je grad u kojem možete da jedete fenomenalnu hranu u odličnim restoranima, a ako poželite dodatni provod, ni noćni život vas neće razočarati.

Beograd - Alikante razdaljina

Drumska udaljenost između Beograda i Alikantea iznosi oko 2.500 kilometara, za šta je potrebno više od 24 sata vožnje, pa je avionski prevoz očekivani izbor većine putnika.

 Avio karte za let Beograd - Alikante

Avionski prevoz od Beograda do Alikantea podrazumeva minimum dva leta, jer direktna avionska linija na ovoj relaciji još uvek nije uspostavljena. Kombinacija letova sa jednim presedanjem može se pronaći svakodnevno, ali cena i trajanje putovanja variraju. Trenutno najkraće trajanje putovanja imaćete ako se opredelite za Transaviu, Lufthansu ili za Air Serbia i Brussels Airlines.

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Alikantea, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Alikantea, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Španije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte Beograd - Alikante, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Alikante online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Alikante online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu ovde kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ALIKANTEU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Alikanteu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.45 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.