Rezervišite Vaš let
Više opcija


Alžir

Putovanje u Alžir avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Alžir - glavni grad istoimene države, smeštene na severu Afrike, između Maroka i Tunisa. Iako je višemilionski grad, Alžir odiše nekom mirnoćom i udobnošću. Grad je podeljen na stari i novi deo. Na ulicama se mogu videti skupoceni automobili koji prave kontrast u odnosu na mistiku starog grada. Najveći broj spomenika arhitekture nalazi se u starom delu grada -  Kazba. Ovde možete videti ostatke osmanskih palata, tradicionalne kuće, hamame i brojne džamije. U znamenitosti koje bi takođe trebalo posetiti u Alžiru ubrajaju se zgrada Centralne pošte, zgrada Opere i spomenik Makam el-Chahid, podignut u čast borcima za alžirsku nezavisnost.

Beograd - Alžir let

Let od Beograda do Alžira podrazumeva minimum jedno presedanje, jer direktna avionska linija na ovoj relaciji još uvek ne postoji. Sa beogradskog aerodroma svakodnevno su planirani polasci do evropskih gradova iz kojih dalje možete nastaviti putovanje ka Alžiru. Prevoznici čije letove bi trebalo uzeti u obzir ako planirate putovanje na sever Afrike, su Air France, Air Serbia i Alitalia, a presedanja su najčešće u Parizu i Rimu.


Trajanje leta Beograd - Alžir

Kako direktan let ne postoji, trajanje putovanja zavisi od udaljenosti grada u kojem je planirano presedanje, kao i od pauze između letova. Pa tako, od Beograda do Alžira možete stići za nešto više od 5 sati, ali neretko ovo putovanje može da potraje i preko 10 sati.


Avio karte Beograd - Alžir

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Alžira, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Alžira, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Afrike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Alžira, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Alžir online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Alžir online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ALŽIRU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Alžiru

VALUTA

Alžirski dinar (DZD)

PIVO

0.5 lit

200 DZD

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.000 DZD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

30 DZDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.