Rezervišite Vaš let
Više opcija


Aman

Putovanje u Aman (Jordan) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Aman

Aman

Jordan

OD 216 €

Beograd - Aman promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje: od 21. februara
Period putovanja: 01jun22 - 29oct22
***NAPOMENE*** Uračunat rucni prtljag 

Aman - glavni grad kraljevine Jordan, poznat je kao beli grad izgrađen na sedam brda. Od malog i mirnog seoskog grada, Aman se razvio u pravu metropolu. Ovde se nalazi širok spektar islamskih antikviteta, a sam grad se može pohvaliti istorijom koja datira nekoliko vekova unazad, pa ćete ovde sigurno moći mnogo toga da vidite i saznate. Iako je u osnovi ovo islamski grad, Aman se razvio u zapadnom stilu sa veoma tolerantnim pogledima i danas je raj za mlade iz Jordana, Iraka i Palestine. Jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog daje vam priliku da istražujete ali i da se provedete i uživate u duhu ovog jedinstvenog grada.

 

Beograd - Aman let

Iako od Beograda do Amana ne postoji direktna avionska linija, preko aerodroma u Budimpešti, Istanbulu, Atini, Beču... lako je stići od prestonice Jordana. Kako sa beogradskog postoje direktni i česti letovi do aerodroma u navedenim gradovima, putovanje između Beograda i Amana ne bi trebalo da bude problem. Za sada, najkraći let traje 4 sata i 30 minuta, ali ćete u ponudi naći više letova čije trajanje je oko 6-7 sati.


Avio karte za Aman, Jordan

Avionsku kartu za let od Beograda do Amana vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Amana, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Aman, potrebno je da obeležite odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu do Amana online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Aman online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O AMANU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Amanu

VALUTA

Jordanski dinar (JOD)

PIVO

0.5 lit

5 JOD

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 JOD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.50 JODCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.