Rezervišite Vaš let
Više opcija


Amsterdam

Putovanje u Amsterdam avionom – avio karte, cene, korisne informacije

Glavni grad Kraljevine Holandije, jedan je od najinteresantnijih gradova Evrope. Uzbudljiva istorija i zanimljiva sadašnjost ovog grada, privlače na hiljade turista svake godine. Amsterdam ima preko sto kilometara kanala, pa je tura brodićem nezaobilazna atrakcija za svakog posetioca. Poseta Van Gogovog i muzeja Ane Frank svakako je preporuka svakome ko se nađe u glavnom gradu Holandije. Jedan od najstarijih delova grada je i čuveni Red Light kvart. Amsterdam je grad u kojem vam sigurno neće biti dosadno.

Razdaljina između Beograda i Amsterdama

Glavni grad Srbije i prestonica Holandije, jedan od drugog su udaljeni 1.767 km. Put koji avion treba da pređe na ovoj relaciji, iznosi 1.418 km. Pa tako, putovanje kolima bi trajalo između 16 i 17 sati, a avionom 2 sata i 35 minuta.

 

Beograd – Amsterdam avionom

Avionom se od Beograda do Amsterdama stiže za 2 sata i 35 minuta (direktan let). Letovi su svakodnevni, a izvode ih dve avio kompanijeAir Serbia i Transavia. Na ovoj stranici možete da saznate detalje o redu letenja i cenu avio karte Beograd – Amsterdam.

 

Air Serbia let Beograd – Amsterdam

Avioni kompanije Air Serbia svakog dana lete na relaciji Beograd – Amsterdam. Ponedeljkom, sredom i petkom postoje čak dva dnevna polaska i svi lete direktno do Amsterdama. Poletanje sa beogradskog aerodroma je u ranim jutranjim i u popodnevnim časovima. Let traje 2 sata i 35 minuta, a sletanje je na amsterdamski aerodrom Schiphol.

 

Transavia let Beograd – Amsterdam

Low cost kompanija Transavia takođe ima direktne letove od Beograda do Amsterdama. U zavisnosti od meseca za koji planirate putovanje, polasci mogu biti svim danima sem subotom, a ponekad izostaje i let ponedeljkom. Poletanje je planirano u ranijim popodnevnim časovima, što svakako može biti promenjeno tokom godine. Sletanje je na amsterdamski aerodrom Schiphol. Letove avio kompanije Transavia od Beograda do Amsterdama možete pretraživati uz pomoć napredne pretrage avio karti na ovoj stranici..

 

Wizz Air let do Amsterdama

Wizz Air nema letove na relaciji Beograd – Amsterdam. Alternativa za ovaj, može biti let od Beograda do Ajndhovena, grada koji je na oko sat vremena vožnje udaljen od Amsterdama. Mnogi turisti se opredeljuju za ovu opciju, s obzirom na to da je povezanost ova dva holandska grada jako dobra, a avio karte za letove kompanije Wizz Air su često značajno jeftinije u odnosu na one kojima je dolazni aerodrom u Amsterdamu.
Na ovoj stranici takođe možete pretražiti i kupiti Avio karte Beograd – Ajndhoven.

 

Kako da kupim avio kartu do Amsterdama online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da kreirate svoj profil (opcija registruj se) ukoliko plaćate kreditnom karticom, upatnicom preko računa ili u nekoj od naših poslovnica. Nakon toga odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranicii pratite instrukcije. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta i vrlo je jednostavan. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Amsterdam online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu ovde kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O AMSTERDAMU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Amsterdamu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.