Rezervišite Vaš let
Više opcija


Ankara

Putovanje u Ankaru avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Ankara - glavni grad Turske, smešten je na severozapadu zemlje i drugi je po veličini posle Istanbula. Ankara je grad sa dugom i bogatom istorijom, pa se pred svojim posetiocima hvali mnogobrojnim znamenitostima i atrakcijama. Mauzolej Mustafe Kemala Ataturka je jedan od najčešćih razloga za domaće turiste da posete prestonicu i svakako nešto što bi trebalo videti kada ste u Ankari. Poštovaoci islamske umetnosti ne bi trebalo da propuste Kocatepe džamiju koja se smatra vrhunskim arhitektonskim delom. Centar Ankare je Kizilay, poznat po velikom broju prodavnica najrazličitijeg asortimana i restorana gde možete probati tradicionalne turske specijalitete.

Beograd - Ankara avion

Putovanje avionom od Beograda do Ankare podrazumeva dva leta, jer direktna avionska linija između ova dva grada još uvek nije uspostavljena. Iako podrazumeva presedanje, ukupno trajanje leta do Ankare je oko 5 sati. Za većinu datuma, najbolje ponude imaju kompanije Turkish Airlines i Pegasus, jer oba prevoznika nude let Beograd - Istanbul - Ankara, sa pauzama ne dužim od dva sata.


Avio karte za let Beograd - Ankara

Avio karte za let od Beograda do Ankare, veoma jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Turske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Ankare, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Ankari

Ako planirate putovanje u Ankaru u periodu letnjih meseci, sačekaće vas sunčano i toplo vreme i svakako veliki broj turista jer je ovo glavna sezona za prestonicu Turske. Ukoliko ipak izaberete zimu, pripremite se na hladne i neretko snežne dane.


Kako da kupim avio kartu za Ankaru online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Ankaru online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ANKARI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Ankari

VALUTA

Turska lira (TRY)

PIVO

0.5 lit

15 TRY

RESTORAN

Prosečan

restoran

45 TRY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 TRYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.