Rezervišite Vaš let
Više opcija


Antalija

Putovanje u Antaliju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Antalija - smeštena u zapadnom delu mediteranske obale Turske, u istoimenom zalivu iznad kojeg se uzdižu planine Tauru. Ovo je idealna destinacija za letnji odmor u većem delu godine, jer ovde sezona traje i po devet meseci. U Antaliji se jasno razlikuju dva dela grada- jedan je savremeni, sa širokim ulicama i bulevarima, modernim stambenim i poslovnim zgradama, bogat sadržajima, mestima za noćni provod, dok je drugi deo stari grad Kaleici, podignut oko stare luke, danas pretvoren u turističko srce grada. Iz Antalije se može lako stići do bilo kog obližnjeg letovališta, a jedna od najlepših plaža je Kleopatra za koju nije potrebno ići van grada.

Beograd - Antalija trajanje leta

Beograd i Antaliju razdvaja 1.650km drumskog puta.  Vazdušna razdaljina je očekivano manja, ali usled nepostojanja direktne avionske linije, tačno trajanje leta nije moguće odrediti. Najkraće putovanje traje 4 sata i 35 minuta, letovima avio kompanije Pegasus, ali ovi letovi nisu dostupni za sve datume.

 

Beograd - Antalija letovi

Kao što je navedeno direktan let Beograd - Antalija ne postoji, osim čarter letova u periodu letnje sezone. Zato su za putovanje do poznatog turističkog grada na turskoj obali potrebna minimum dva leta. U većini slučajeva, najbolja opcija su letovi preko Istanbula, što nude kompanije Pegasus, Turkish Airlines, Air Serbia... Letove koji ukupno traju do 6 sati nude i kompanije Lufthansa i SWISS, sa presedanjem u Minhenu i Cirihu. Svakako, najbolje je proveriti opcije koje se nude za datume koji vama odgovaraju.

 

Avio karte za let Beograd - Antalija

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Antalije, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Antalije, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Turske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Antalije, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.

 

Vreme u Antaliji

U Antaliju možete putovati od aprila do decembra, jer je vreme tada lepo, sunčano i prijatno za uživanje u moru i plažama. Od januara do marta je vreme znatno hladnije, pa ako planirate letovanje u Antaliji, definitivno bi trebalo da izbegnete ovaj period.

 

Kako da kupim avio kartu za Antaliju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Antaliju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ANTALIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Antaliji

VALUTA

Turska lira (TRY)

PIVO

0.5 lit

12 TRY

RESTORAN

Prosečan

restoran

40 TRY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.60 TRYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.