Rezervišite Vaš let
Više opcija


Atina

Putovanje u Atinu avionom – avio karte, cene, korisne informacije

Istorijska prestonica Evrope, spada u najstarije gradove sveta. Sa istorijom dugom preko 3.000 godina, jasno je da ima mnogo toga da pokaže i ispriča svojim posetiocima. Simbol Atine, ali i celog antičkog perioda je Akropolj, brdo na kojem se nalazi arheološki kompleks sa brojnim prepoznatljivim stubovima, hramovima, kapijama… Iako lepe, plaže nisu glavni adut prestonice Grčke. Još jedna od znamenitosti grada Luka Pirej nije pogodna za kupanje, ali to ne znači da ovde ne možete da uživate u moru i užurbanosti najveće putničke luke Evrope. Na ovoj stranici možete pogledati detaljnije informacije vezano za avio karte Beograd – Atina.

Razdaljina između Beograda i Atine

Prevoz avionom od Beograda do Atine traje oko 1 sat i 30 minuta (direktan let). Za to vreme pređe se 805 km, koliko iznosi vazdušna udaljenost između ova dva grada. Direktan let Beograd – Atina realizuju samo dve avio kompanije, Air Serbia i Aegean Airlines.


Red letenja Beograd – Atina

Prema redu letenja kompanije Air Serbia direktni letovi od Beograda do Atine, zakazani su za svaki dan u nedelji. Manje polazaka tokom nedelje ima kompanija Aegean Airlines, pa tako subotom, nedeljom i utorkom njihovim avionima ne možete stići do glavnog grada Grčke.

Air Serbia vreme polaska sa beogradskog aerodroma: ponedeljak, sreda, petak i nedelja iz Beograda u 13.15h / utorak, četvrtak i subota u 12.20h

Aegean vreme polaska sa beogradskog aerodroma: ponedeljak, sreda, četvrtak i petak u 14.25h


Air Serbia Beograd – Atina

S obzirom na to da Air Serbia ima svakodnevne polaske iz Beograda za Atinu, lakše je doći do slobodne avio karte. Zahvaljući velikom broju letova za Atinu, putnici kojima nije bitan određeni datum, mogu da izaberu da lete onog dana za koji je karta najpovoljnija.


Avio karte Beograd – Atina

Ukoliko letite iz Beograda za Atinu, možete da se opredelite između direktnog i leta sa presedanjem. U zavisnosti od toga šta izaberete, razlikovaće se cena avio karte ali dužina trajanja leta.
Na ovoj stranici možete izvršiti pretragu jeftinih avio karti za Atinu, a ovde pogledajte i uputstvo za online rezervaciju.


Kako da kupim avio kartu do Atine online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da kreirate svoj profil (opcija registruj se) ukoliko plaćate kreditnom karticom, upatnicom preko računa ili u nekoj od naših poslovnica. Nakon toga odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i pratite instrukcije. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta i vrlo je jednostavan. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć za kupovinu avio karte za Atinu, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu ovde kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ATINI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Atini

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.