Rezervišite Vaš let
Više opcija


Atlanta

Putovanje u Atlantu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Atlanta - najveći grad u američkoj državi Džoržija, izdvaja se multikulturalnošću i jakom ekonomijom. Poznato je da CNN, Coca Cola i Delta Airlines ovde imaju svoje centrale. Takođe, jedan od najprometnijih svetskih aerodroma se nalazi upravo u Atlanti. Cenennial Olympic park je jedan od glavnih sibola grada, a oko njega su smeštene neke od najvećih atrakcija poput World of Coca-Cola, veliki akvarijum Georgia, CNN centar… Ljubitelji umetnosti mogu da biraju između brojnih muzeja: savremene umetnosti, dizajna, istorije… U Atlanti ćete moći da uživate i u dosta zelenila, jer je trećina grada pokrivena drvećem. 

Beograd - Atlanta let

Zbog velike udaljenosti, direktna avionska linija od Beograda do Atlante ne postoji. Putovanje do glavnog grada Džordžije zahteva konekciju na nekom aerodromu, a neretko i na više. Predlažemo da  uzmete u obzir letove preko Štutgarta, Frankfura, Beča, Pariza, Londona ili Istanbula, ukoliko želite da putovanje ukupno traje do 17 sati. Međutim, ponekad letovi sa više presedanja ili većim pauzama zanče i nižu cenu karte, pa u skladu sa tim izaberite opciju koja vama najviše odgovara.


Avionska karta Beograd - Atlanta

Avionsku kartu do Atlante možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Atlante, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Atlante, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Atlante obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Atlanta

Vremenska razlika između Beograda i Atlante je -6 sati. Zbog veće razlike, privikavanje na novu vremensku zonu može da bude malo teže. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Aerodrom Atlanta

Međunarodni aerodrom Hartsfild-Džekson u Atlanti je, po broju putnika, najprometniji na svetu. Nalazi se na 11km udaljenosti od grada. Aerodrom u Atlanti služi kao uzor mnogobrojnim konkurentima jer osim što je najprometniji, ovo je i jedan od najboljih aerodroma na svetu.


Kako da kupim avio kartu za Atlantu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Atlantu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ATLANTI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Atlanti

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

4.75 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.