Rezervišite Vaš let
Više opcija


Baden Baden

Putovanje u Baden Baden avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Baden Baden - smešten u podnožju Švarcvalda, na jugozapadu Nemačke, svojim posetiocima nudi sadržajan kulturni i zdravstveni program. Baden Baden je poznat kao lečilišna banja- iz dubine od 2.000 metara izvire vruća voda u kojoj, na dvanaest termalnih izvora, uživaju gosti iz celog sveta. Lichtentaler aleja, sa tri kilometara dugim parkovima i vrtovima, je jedna od najupečatljivijih tačaka u gradu. Dvorac festivala je još jedna znamenitost Baden Badena- zdanje u kojem se nalaze koncertna dvorana i opera, najveće tog tipa u Nemačkoj. Šetajući starom ulicom Zofienštrase, uživaćete u pogledu na nekoliko drevnih palata, najstarijim rimskim termama, alejama, malim prodavnicama suvenira…

Beograd - Baden Baden letovi

Putnicima iz Beograda je lako da stignu do Baden Badena, jer postoji direktna avionska linija. Low cost kompanija Wizz Air dva puta nedeljno ima direktan let iz Beograda za Baden Baden, a putovanje traje dva sata i 10 minuta. Sletanje je na aerodrom Karlsruhe koji se nalazi nadomak grada. U slučaju da ne letite direktnim letom, alternativa je mnogo komplikovanija, jer od Beograda ne postoji let sa samo jednim presedanjem do Baden Badena.


Niš - Baden Baden letovi

Srpska nacionalna kompanija Air Serbia jedina u ponudi ima direktan let od Niša do Baden Badena. Polasci su planirani dva puta nedeljno- sredom i subotom. Let u proseku traje dva sata i 15 minuta, a sletanje je takođe na aerodrom Karlsruhe, nadomak grada.


Avio karte za let do Baden Badena

Avio karte za letove do Baden Badena, iz Beograda i Niša, možete kupiti na našem sajtu.

Kako iz oba grada saobraća samo jedan prevoznik i letovi nisu svakog dana, karte je očekivano teže naći. Ako planirate put za Baden Baden, predlažemo da na vreme kupite svoju kartu i tako obezbedite sebi mesto a najverovatije i niži cenu.

Cenu avio karte do Baden Baden, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljniju cenu, savet je da kupite povratnu kartu.


Kako da kupim avio kartu za Baden Baden online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Baden Baden online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

KRATKE ČINJENICE O BADEN BADENU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Baden Badenu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.