Rezervišite Vaš let
Više opcija


Baku

Putovanje u Baku (Azerbejdžan) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Baku - glavni grad Azerbejdžana, može se nazvati i gradom svetlosti jer skoro sve zgrade imaju po nekoliko reflektora koji obasjavaju okolne fasade građevina, pa je prizor uveče potpuno bajkovit. Simbol grada su Vatreni tornjevi, tri zgrade koje svojom masivnošću fasciniraju sve posetioce Bakua, a posebnu pažnju privlače uveče kada se na njihovim staklima dešava prava igra svetlosti. Uživajte i šetajući promenadom uz Kaspijsko jezero ili pak kroz kompleks “mala Venecija” poznat po kanalima, mostovima i luksuznim restoranima. Ako tražite orijent, posetite stari deo grada, gde je smešten i najpoznatiji spomenik - Devičanska kula. Neobično iskustvo su vulkani blata, smešteni u blizini grada.

Beograd – Baku avionom

Od prestonice Srbije do glavnog grada Azerbejdžana najlakše se može doći avionom. Drumskim putem bi trebalo preći preko tri hiljade kilometara, za šta je potrebno više od jednog dana.

Direktan let od Beograda do Bakua ne postoji, ali postoji dosta prevoznika koji lete sa beogradskog na aerodrome sa koji putnici nastavljaju putovanje ka Azerbejdžanu.

Najkraći let od Beograda do Bakua za sada nudi kompanija Turkish Airlines, sa presedanjem u Istanbulu i pauzom od 2.5 sata.

 

Avio karte za let iz Beograda za Baku

Avio karte za letove svih avio kompanija za Baku možete kupiti na našem sajtu.

Kako direktan let ne postoji, sve avionske karte za Baku podrazumevaju minimum jednu konekciju, a dužina kao i aerodrom na kojem se pravi pauza i preseda na drugi let, zavisi od avio kompanije za čije letove ste se opredelili.

 

Cena avio karte Beograd – Baku

Cenu avionske karte od Beograda do Bakua, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Bakua, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Baku, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno. 

 

Vremenska razlika između Beograda i Baku-a

Vremenska razlika između Beograda i Bakua iznosi +3 sata, što znači da bi u glavnom gradu Azerbejdžana trebalo da pomerite časovnike unapred.

Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Baku online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Baku online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BAKUU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bakuu

VALUTA

Manat (AZN)

PIVO

0.5 lit

1.50 AZN

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 AZN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.30 AZNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.