Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bangkok

Putovanje u Bangkok, Tajland – avio karte, cene, korisne informacije...

Bangkok – grad koji izaziva potpuno različita osećanja kod svojih posetilaca - od potpune oduševljenosti do zaprepašćenosti njegovom neobičnom svakodnevicom. Prestonica Tajlanda je sve samo ne dosadna, klasična i mirna. Bangkok je poznat po brojnim hramovima, plutajućoj pijaci i svakako po, za evropljane, neobičnoj i ukusnoj hrani. Nezaboravno iskustvo u Bangkoku, pored jedenja insekata je i vožnja vozilom na tri točka -  tuk-tuk. Visoke temperature i velika vlažnost su nešto što bi trebalo očekivati u glavnom gradu Tajlanda. Avionske karte za let od Beograda do Bangkoka možete kupiti na našem sajtu.

Vreme u Bangkoku

U Bangkoku je toplo u većem delu godine, ali kao najbolji period za posetu se navode meseci od novembra do maja, jer su padavine tada retke i manjeg intenziteta. Od maja do novembra, u celom kontinentalnom delu Tajlanda, padavine su mnogo češće, a u njih se ubrajaju i neretke monsunske kiše. Kako je za većinu Bangkok samo usputna tačka na putovanju ka prelepim tajlandskim ostrvima, pri planiranju putovanja bi trebalo obratiti pažnju na sezonu koja vlada na obalama. Srećom, istočna i zapadna obala imaju samo dve sezone - kišnu i sušnu, koje nisu u isto vreme na obe obale. Pa tako, u Tajlandu možete letovati tokom cele godine.


Letovi Beograd – Bangkok

Za let od Beograda do Bangkoka ne postoji direktna linija. Međutim, brojne avio kompanije imaju letove na ovoj relaciji, koji podrazumevaju samo jedno presedanje. U zavisnosti od toga za koju avio kompaniju se opredelite, presedanje može biti u Abu Dabiju, Dubaiju, Dohi, Moskvi, IstanbuluDužina trajanja leta od Beograda do Bangkoka zavisi od dužine pauze koja se pravi između letova, ali putovanje do Bankoka u proseku traje 13 ili 14 sati.


Cena avionske karte za Tajland

Potražnja za avio kartama za letove od Beograda do Tajlanda, značajno je porasla poslednjih godina. Takođe, sve je veći broj letova na relaciji Beograd - Bangkok, ali i cene karata značajno variraju tokom godine. S obzirom da avio kompanije često daju promotivne cene karata za Tajland, pravilo oko perioda u godini kada bi trebalo kupovati karte, ne postoji.

 

Vremenska razlika između Beograda i Bangkoka

Vremenska razlika između Srbije i prestonice Tajlanda iznosi 5 sati, što znači da je u Bangkoku +5 sati u odnosu na Beograd. Ova razlika važi u period letnjeg računanja vremena u Evropi. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Tajland

Građanima republike Srbije je potrebna viza za boravak u Tajlandu. Za sve detalje oko potrebne dokumentacije i procedure za dobijanje dozvole za ulazak u zemlju, potrebno je kosultovati Konzulat kraljevine Tajland u Beogradu.


Kako da kupim avio kartu do Bangkoka online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Tajland online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BANGKOKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bangkoku

VALUTA

Baht (THB)

PIVO

0.5 lit

80 THB

RESTORAN

Prosečan

restoran

400 THB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

33 THBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.