Rezervišite Vaš let
Više opcija


Banja Luka

Putovanje u Banja Luku avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Banja Luka - drugi najveći grad u Bosni i Hercegovini i administrativna prestonica Republike Srpske. Grad je podeljen rekom Vrbas, a panoramu grada ulepšava zelenilo okolnih brda. Tvrđava Kastel je pravi raj za ljubitelje istorije i unutar njenih zidina svakog leta održava se muzički festival i brojne druge manifestacije. Jedinstvenu priliku da se vozite u “dajak čamcu” imaćete u Banja Luci - ovo je posebna vrsta čamca koja se koristila za prelazak sa jedne na drugu stranu Vrbasa, u vreme kad grad nije imao izgrađene mostove. Imajte na umu da se ne računa da ste bili u Banja Luci ako barem jednom niste jeli čuvene banjalučke ćevape.

Avio karte Beograd - Banja Luka

Putanja koju je potrebno preći avionom od Beograda do Banja Luke duga je oko 260 km. S obzirom na malu razdaljinu, let koji spaja ova dva grada traje svega 55 minuta.

Jedina kompanija koja leti na ovoj relaciji, i to direktnom linijom, je Air Serbia.

Air Serbia pet puta nedeljno ima direktan let od Beograda do Banja Luke, a istim danima postoje i letovi od Banja Luke do Beograda.

Avionske karte za let od Beograda do Banja Luke možete kupiti na našem sajtu.


Cene avionske karte Beograd – Banja Luka

Cenu avio karte do Banja Luke, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Banja Luke, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je je u većini slučajeva jeftinija.


Aerodrom Banja Luka

Aerodrom Banja Luka, na koji ćete sleteti prilikom dolaska iz Beograda, nalazi se na svega 23 km od grada i zbog dobre povezanosti transferi ne predstavljaju problem.


Kako da kupim avio kartu do Banja Luke online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Banja Luku online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

 

KRATKE ČINJENICE O BANJA LUCI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Banja Luci

VALUTA

Konvertibilna marka (BAM)

PIVO

0.5 lit

2 BAM

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 BAM

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.80 BAMCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.