Rezervišite Vaš let
Više opcija


Barselona

Putovanje u Barselonu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Barselona – iako nije prestonica, bez sumnje je najpoznatiji grad Španije, pored Madrida. Barselona svojim izgledom, umetnošću, duhom  i autentičnom arhitekturom svakodnevno privlači brojne turiste, željne da upoznaju ono što je čini tako posebnom. Obilazeći grad naići ćete na brojna Gaudijeva dela, a ako želite da vidite najpoznatije radove Pikasa, pronaći ćete ih u muzeju koji nosi ime ovog umetnika. Svakodnevna gužva u poznatoj šetališnoj ulici La Rambla najbolje oslikava popularnost Barselone među turistima iz celog sveta. Predah od šetnje i gužve pronađite na gradskoj peščanoj plaži Barseloneta.

Trajanje leta Beograd – Barselona

Razdaljina koju je potrebno preći avionom, između ova dva grada, iznosi nešto više od 1.500 km. Ovaj put prelazi se za 2 sata i 40 minuta, u slučaju direktnog leta. Naravno, ako let od Beograda do Barselone podrazumeva i usputno presedanje, ukupno trajanje leta može biti i do nekoliko sati duže.


Beograd – Barselona direktan let

Za sve putnike iz Beograda, let do Barselone je znatno olakšano uvođenjem direktne linije Beograd - Barselona. Dve avio kompanije - Vueling i Air Serbia imaju u ponudi direktne letove na ovoj relaciji.

Kako direktni letovi nisu svakog dana, veliki broj putnika se opredeljuje i za sledeće avio kompanije koje takođe imaju polaske iz Beograda, a u ponudi imaju letove do Barselone sa jednim presedanjem: Lufthansa, SWISS, Alitalia, Austrian


Air Serbia letovi Beograd – Barselona

Domaća avio kompanija Air Serbia, polaske iz Beograda za Barselonu ima svakog utorka i subote, tokom cele godine. Kako je u pitanju direktna linija, očekivano trajanje leta je 2 sata i 40 minuta.


Vueling letovi Beograd – Barselona

Španska avio kompanija Vueling takođe nudi direktan let na liniji Beograd – Barselona. Bitno je naglasiti da ovi letovi postoje samo u periodu letnje sezone, odnosno od maja do oktobra.

U maju i oktobru, letovi su utorkom i subotom, dok od početka juna do kraja septembra Vuelingovi avioni tri puta nedeljno (ponedeljkom, utorkom i subotom) lete na relaciji Beograd – Barselona.


Cena avio karte Beograd – Barselona

Cenu avionske karte od Beograda do Barselone, prema datumima koji vama odgovaraju, možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Barselone, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu.


Beograd – Barselona low cost

Jedina low cost kompanija koja ima letove od Beograda do Barselone je Vueling, pa su cene avionskih karata za letove ove kompanije uglavnom niže u odnosu na ostale prevoznike koji nude letove sa presedanjem.

Druge low cost kompanije koje lete sa beogradskog aerodroma (Alitalia, Transavia, EasyJet) u ponudi imaju letove i do Barselone ali su to letovi sa presedanjem, pa putovanje traje više od 4 sata, a i cene karata su neretko više u odnosu na druge prevoznike.


Wizz Air letovi Beograd - Barselona

Niskobudžetna kompanija Wizz Air za sada u ponudi nema letove za Barselonu. To se odnosi na polaske sa aerodroma u Beogradu i Nišu.


Kako da kupim avio kartu do Barselone online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte. Ovde možete pogledati kako kupiti avio kartu.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Barselonu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BARSELONI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Barseloni

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.15 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.