Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bazel

Putovanje u Bazel avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bazel – švajcarski grad kulture, nalazi se u blizini granice sa Nemačkom i Francuskom, pa tako može biti usputna stanica na putovanju kroz neku od ove tri zemlje. Ako ovde planirate da provedete nekoliko dana, moći ćete da uživate u istoriji, umetnosti, ali i u neobičnoj vožnji Rajnom u brodićima koji uz pomoć čeličnog kabla neprestano idu uz i niz reku. U Bazelu se nalazi i najstariji zoološki vrt Švajcarske. Gradskom panoramom dominira katedrala Munster, sa čijeg vrha se pruža pogled na ceo grad. I ljubitelji kupovine će uživati u Bazelu, a glavna ulica za ovu aktivnost je Freiestrasse.

Trajanje leta Beograd - Bazel

Za putovanje avionom do Bazela potrebno je oko 2 sata i 10 minuta. Isto trajanje leta važi za polaske iz Beograda i za one koji poleću iz Niša. Ova satnica se odnosi na direktan let do Bazela, iz navedenih gradova Srbije.


Beograd – Bazel letovi

Dve avio kompanije nude direktan let od Beograda do BazelaWizz Air i EasyJet.
Zahvaljujući tome, svakog dana osim subotom moguće je putovati direktno od Beograda do Bazela.


Wizz Air Beograd – Bazel

Niskobudžetna kompanija Wizz Air tri puta nedeljno saobraća na relaciji Beograd – Bazel. Kako je u pitanju direktna linija, planirano trajnje leta je dva sata.
Direktan let od Beograda do Bazela, kompanija Wizz Air ima ponedeljkom, sredom i petkom. U pojedinim mesecima, kada je smanjen broj putnika, let sredom se ukida.

Najniža cena karte za ove letove ne omogućava nošenje ručnog prtljaga (carry on).


EasyJet Beograd – Bazel

Još jedna low cost kompanija koja u svom rasporedu ima direktan let od Beograda do Bazela je EasyJet. Planirano trajanje leta sa ovim prevoznikom je 2 sata i 15 minuta. Polasci EasyJet-a su utorkom, četvrtkom i nedeljom. Prednost u odnosu na letove Wizz Air je što na letovima EasyJet-a najpovoljnija karta podrazumeva pravo na ručni prtljag (carry on).


Avio karte Beograd – Bazel

Avionske karte za letove do Bazela možete kupiti na našem sajtu, koristeći pretraživač koji se nalazi na ovoj stranici.


Avio karte Niš – Bazel

Za polaske iz Niša, avionske karte za Bazel možete kupiti na našem sajtu, koristeći pretraživač koji se nalazi na ovoj stranici.


Wizz Air Niš – Bazel

Jedino low cost kompanija Wizz Air nudi direktan let od Niša do Bazela. Polasci su utorkom, četvrtkom i subotom, a planirano trajanje leta je dva sata i 10 minuta. Najniža cena karte za ove letove ne omogućava posedovanje ručnog prtljaga (carry on).


Kako da kupim avio kartu do Bazela online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte. Pogledajte uputstvo kako kupiti avionsku kartu.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Bazel online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BAZELU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bazelu

VALUTA

Švajcarski franak (CHF)

PIVO

0.5 lit

7.40 CHF

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 CHF

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.60 CHFCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.