Rezervišite Vaš let
Više opcija


Beč

Putovanje u Beč avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Beč – asocijacija je mnogo, ali ono na šta uglavnom prvo pomislimo kada se spomene glavni grad Austrije jesu muzika i umetnost. Mocart, Betoven, Štraus, Brams i još mnogo čuvenih muzičara i drugih umetnika obeležili su istoriju, sadašnjost i budućnost Beča. Slika nije potpuna ako izostavimo barokni stil koji decenijama živi u ulicama ovog grada. A jedan od najpoznatijih simbola Beča, nezaobilazan dezert svakog turiste, je čuvena Saher torta. Putovanjem u Beč uživaće sva vaša čula. Ako tražite avionsku kartu za putovanje do Beča, cene možete proveriti na ovoj stranici.

Beograd – Beč razdaljina i trajanje leta

Beograd i Beč razdvaja više od 600 km drumskog puta, za šta je potrebno malo više od 6 sati vožnje. Ako se odlučite za putovanje avionom u Beč, od glavnog grada Srbije do prestonice Austrije, put će trajati oko 1 sat i 30 min, direktnim letom.


Avionske karte Beograd – Beč

Direktan let od Beograda do Beča imaju kompanije Air Serbia i Austrian Airlines. Bilo da se odlučite za let srpske nacionalne kompanije ili pak Austrian Airlines, sletećete na internacionalni aerodrom u Beču. Prednost za sve koji žele avionom da putuju u Beč jesu svakodnevni polasci sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Određenim danima letove imaju oba prevoznika - Air Serbia i Austrian Airlines, pa je izbor termina polazaka veći, a samim tim veća je i mogućnost za kupovinu povoljnije karte.


Vikend putovanje u Beč

S obzirom na malu razdaljinu i kratko putovanje avionom, povećava se broj putnika koji idu na dva ili tri dana, a sve češće su u pitanju vikend putovanja u Beč. Ako razmišljate o produženom vikendu u Beču, koristiće vam informacija da Air Serbia i Austrian Airlines imaju takav red letenja da tokom cele godine lako možete naći kombinaciju letova kako biste otišli u petak, a vratili se u nedelju. Svakako, ukoliko ste u mogućnosti, savetujemo vam da provedete malo više vremena, a ne samo vikend u Beču.


Niš – Beč avionom

Putovanje avionom na relaciji Niš - Beč, bez presedanja, moguće je direktno kompanijom Wizz air.


Low cost let do Beča

Za sada ni jedna low cost kompanija nema letove od Beograda do Beča. Iz Srbije, low cost letovi do Beča postoje samo na relaciji Niš – Beč, a realizuje ih kompanija Wizz Air.


Kako da kupim avio kartu do Beča online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte. Ovde možete pogledati kako kupiti avio kartu.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Beč online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BEČU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Beču

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.