Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bejrut

Putovanje u Bejrut (Liban) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bejrut - glavni i najveći grad Libana, poslednjih godina je ponovo postao ono što je bio pre građanskog rata- destinacija koja privlači turiste iz celog sveta, sinonim za dobar provod i zabavu. Zbog kosmopolitske atmosfere koja je sveprisutna u gradu, nazivaju ga i Parizom Bliskog istoka. Luksuzni hoteli, barovi i klubovi nalaze se u delu grada koji se zove Žunije. Ljubitelji istorije bi trebalo da posete Balbek i Bilbos, dva grada koja se nalaze nedaleko od Bejruta i smatra se da su najstarija, u kontinuitetu naseljena mesta na svetu. Pored mnoštva znamenitosti u Bejrutu ćete biti oduševljeni i ljubaznošću domaćina.

Beograd - Bejrut letovi

Ukoliko želite da putijete u Bejrut, najbolji način je direktan let iz Beograda. Takođe,  svakodnevno sa beogradskog aerodroma postoje polasci avio kompanija koje nude letove do Bejruta uz presedanje, pa možete i ovo da uzmete u obzir ukoliko je karta jeftinija a putovanje ne traje mnogo duže.

 

Air Serbia let Beograd - Bejrut

Jedina avio kompanija koja ima u ponudi direktan let od Beograda do Bejruta je Air Serbia. Tokom letnjih meseci planirani su svakodnevni polasci, dok tokom jeseni i zime avioni za Bejrut poleću nekoliko puta nedeljno.

Direktan let do Bejruta u proseku traje dva sata i 35 minuta. Svi avioni prevoznika Air Serbia sleću na Beirut-Rafic Hariri međunarodni aerodrom.

 

Avio karte Beograd - Bejrut

Avionske karte za Bejrut možete kupiti na našem sajtu, kako za direktan tako i za letove sa presedanjem.

Cenu avio karte do Bejruta, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Bejruta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je u većini slučajeva jeftinija opcija.

 

Vremenska razlika između Beograda i Bejruta

Vremenska razlika između prestonica Srbije i Libana iznosi +1 sat, pa ćete se na novu satnicu vrlo brzo navići. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu do Bejruta online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Bejrut online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O BEJRUTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bejrutu

VALUTA

Libanska funta (LBP)

PIVO

0.5 lit

4.500 LBP

RESTORAN

Prosečan

restoran

36.000 LBP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.000 LBPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.