Rezervišite Vaš let
Više opcija


Berlin

Putovanje u Berlin avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Berlin – iako prestonica Nemačke, prema rečima lokalaca ali i turista, istovremeno je i grad koji najmanje podseća na Nemačku. Šetajući njegovim ulicama, neretko će se desiti da najmanje čujete nemački jezik, a uzrok tome je to što se u Berlin svake godine doseli više hiljada ljudi iz svih krajeva sveta. Ovaj grad osvaja svojom dobro poznatom istorijom o kojoj svedoče brojni muzeji, gradjevine i svakako ostaci čuvenog Berlinskog zida. Za ljubitelje dobrog noćnog ali i dnevnog provoda, Berlin je grad iz snova.

Razdaljina i trajanje leta Beograd – Berlin

Direktan let iz Beograda do Berlina u proseku traje 1 sat i 50 minuta, naravno u zavisnosti od vremenskih uslova i drugih faktora. Iz Srbije do glavnog grada Nemačke avionom se može stići iz Beograda i Niša. Direktan let za Berlin imaju avio kompanije Air Serbia, Easy Jet i RayanAir


Avionske karte Beograd - Berlin

Avio kartu Beograd - Berlin, možete kupiti za direktne letove avio kompanijama Air Serbia ili Easy Jet. Polazak je sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a sletanje je na berlinski aerodrom Tegel, odakle je gradskim prevozom vrlo lako doći do centra grada.
Svim danima osim subotom, kompanija Air Serbia ima po jedan let na relaciji Beograd – Berlin.


Low cost letovi do Berlina

Od 2018-te godine, low cost kompanija Easy Jet u svoj red letenja uvrstila je i direktne letove od Beograda do Berlina. Polasci sa aerodroma Nikola Tesla su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. 


Niš – Berlin avionom

Letove iz Niša do Berlina kompanija Ryanair ima utorkom i nedeljom. U pitanju je direktan let koji u proseku traje 2 sata. Avioni Rayanair-a sleću na berlinski aerodrom Tegel, kao i aerodrom Schönefeld koji je dalji od centra grada u odnosu na Tegel, ali je i ovaj aerodrom dobro povezan gradskim prevozom. 


Kako da kupim avio kartu do Berlina online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte. Ovde možete pogledati detaljno uputsto za kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Berlin online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BERLINU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Berlinu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.80 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.