Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bilbao

Putovanje u Bilbao avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bilbao - najveći grad Baskije, pokrajine na samom severu Španije ujedno je i jedna od važnijih luka zemlje. Ovo je idealan grad za one koji žele da upoznaju pravu Španiju, bez previše turista. U Bilbau se nalazi jedan od najlepših muzeja na svetu, Guggenheim muzej, kao i stakleni most koji prelazi preko reke Nervion. Grad je pun parkova, šetališta i lepih građevina različitih stilova. Stari deo grada je Casco Viejo gde se nalazi i trg Plaza Nueva sa prelepom palatom. Ovde ćete naći i mnoštvo restorana sa lokalnim specijalitetima. Ako u Bilbao odete u letnjim mesecima, posetite i neku od brojnih plaža nedaleko od grada.

Beograd - Bilbao letovi

Direktan let od Beograda do Bilbaoa ne postoji, ali se mogu naći letovi sa presedanjem koji traju manje od 5 sati. Trenutno avio kompanija Lufthansa u ponudi ima najkraći let na ovoj relaciji, sa konekcijom u Minhenu. Čak iako za datume koji vama odgovaraju ne postoji let ovog prevoznika, najverovatnije će vaše putovanje do Bilbaoa trajati oko 6 do 7 sati.


Avio karte Beograd - Bilbao

Avionsku kartu za let od Beograda do Bilbaoa možete veoma jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.


Cena avio karte za Bilbao

Cenu avio karte do Bilbaoa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Španije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za Bilbao online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Bilbao online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BILBAU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bilbau

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.