Rezervišite Vaš let
Više opcija


Birmingem

Putovanje u Birmingem avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Birmingem - drugi po veličini grad Ujedinjenog Kraljevstva, smešten je u zapadnom delu Engleske. Birmingen je poznat po raznolikosti, pa ovde svako može da nađe nešto u skladu sa svojim afinitetima. Ako želite da posetite istorijski kvart iz srednjeg veka, idite u deo grada Kings Norton. Da osetite duh i šarm grada, prošetajte duž ulice Gas Street gde se nalaze kanali koji su nekada služili za za prevoz robe rekom, a danas su ovde smešteni brojni kafići, restorani i klubovi. Ako se provozate brodićem, uživaćete u pogledu na viktorijanske kuće koje iz ove perspektive izgledaju još lepše.

Beograd - Birmingem let

Za putovanje od Beograda do Birmingema potrebna su minimum dva leta, jer direktna avionska linija između ova dva grada ne postoji. Optimalno trajanje leta sa presedanjem je oko 5-6 sati i za većinu datuma možete naći ovakve ponude avio kompanija. Naravno, ponekad duže trajanje putovanja znači i nižu cenu karte, što može da bude razlog da se opredelite za let od preko 7 sati.


Avio karte za let Beograd - Birmingem

Kupovinu avionske karte za let do Birmingema vrlo jednostavno možete izvršiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Birmingema, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Engleske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte do Birmingema, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Viza za Englesku

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za ulazak u Englesku. Kako su vize različite u zavisnosti od svrhe putovanja, savetujemo da se o svim potrebnim dokumentima unapred raspitate u nadležnoj ambasadi.


Kako da kupim avio kartu za Birmingem online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Birmingem online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O BIRMINGEMU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Birmingemu

VALUTA

Britanska funta (GBP)

PIVO

0.5 lit

4 GBP

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 GBP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 GBPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.