Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bogota

Putovanje u Bogotu (Kolumbija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bogota – glavni i najveći grad Kolumbije i grad kontrasta. Ovde ćete uživati u balansu između novog i starog, mirnog i užurbanog. Boja koja dominira Bogotom je zelena, zahvaljujući brojnim gradskim parkovima i planinama koje pripadaju istočnim Andima. Ovo je jedan užurbani grad, u konstantnom razvoju, pa tako šta god da tražite, u Bogoti ćete naći- kulturu, zabavu, noćni život...

Avio karte Beograd – Bogota

Direktan let od Srbije do Kolumbije trenutno ne postoji, ali veliki broj kompanija koje poleću sa beogradskog aerodroma nude letove do Bogote, naravno uz presedanje na još nekom aerodromu. Najćešće su konekcije preko Pariza, Amsterdama, Frankfurta, a najkraće zadržavanje praktikuju kompanije Air France i Lufthansa.


Cena avionske karte Beograd – Bogota

Kada su u pitanju daleke destinacije, cena avionske karte zavisi od mnogo faktora. Ako iz Beograda putujete u Kolumbiju, cena karte je često niža u periodu od maja do septembra.

S obzirom na to da avio kompanije tokom godine imaju promotivne periode, tada se mogu naći povoljnije avionske karte za Kolumbiju. Predlažemo da na nasem sajtu pratite promocije jeftinih avio karti.


Kada je najbolje putovati u Kolumbiju?

Iako je zbog visoke nadmorske visine, Bogota često pod oblacima, temperatura je prijatna i tokom cele godine su prolećne temperature. Ali treba imati na umu da je broj kišnih dana jako veliki, pa je kišobran nešto što će vam često trebati u Kolumbiji. Tako da sezone u Bogoti ne postoje, pa je turistima primamljiva tokom cele godine.


Vremenska razlika izmedju Beograda i Bogote

Vremenska razlika između Beograda i Bogote je -6 sati. To znači da, kada stignete u glavni grad Kolumbije, trebalo bi da vratite časovnik 6 sati unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Kolumbiju

Građani Srbije koji imaju važeći pasoš ne moraju da imaju vizu da bi boravili u Kolumbiji. Boravak bez vize može da traje maksimalno 90 dana. Zbog moguće promene pravila, savetujemo da informacije koje se odnose na vize proverite kod nadležnih institucija.


Kako da kupim avio kartu do Kolumbije online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte. Ovde možete pogledati detaljno upuptstvo za kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Bogotu onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O BOGOTI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bogoti

VALUTA

Kolumbijski peso (COP)

PIVO

0.5 lit

3.500 COP

RESTORAN

Prosečan

restoran

34.000 COP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.400 COPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.