Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bolonja

Putovanje u Bolonju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bolonja - jedan od nabogatijih i najlepših gradova Italije, smeštena je u oblasti Emilia Romanja. Tri specifičnosti Bolonje su: zgrade sa crvenim fasadama u istorijskom delu grda, najstariji Univrezitet zapadnog sveta i neodoljivo ukusna hrana. Na pijaci Quadrilatero mogu se kupiti najukusniji sir, mortadela i torteline iz ovog kraja. Trg Mađore je središte istorijskog dela grada, a najlepši pogled na Bolonju pruža se sa tornja Asinjeli. Svakako vredan posete je prelepi maleni Piazza Santo Stefano, na kojem se nalazi čak sedam crkava. U glavnoj ulici Bolonje - Via Indipedenza, najviše će uživati ljubitelji šetnje i šopinga.

Beograd - Bolonja udaljenost

Bolonja je od Beograda udaljena oko 900km i za putovanje automobilom je potrebno planirati minimum 9 sati. Za one koji nisu raspoloženi za višečasovno putovanje do severa Italije, na raspolaganju su letovi od Beograda do Bolonje, ali podrazumevaju presedanje.


Beograd - Bolonja avion

Direktan let od Beograda do Bolonje ne postoji. Avionski prevoz između ova dva grada podrazumeva presedanje sa leta iz Beograda na let za Bolonju. Aerodrom na kojem se vrši konekcija, zavisi od prevoznika za čiji let ste kupili karte.

Trenutno najkraće ukupno trajanje leta iznosi 3 sata i 10 minuta, a odnosi se na let iz Beograda kompanije Lufthansa, sa presedanjem u Minhenu na let za Bolonju, kompanije Air Dolomiti.

Putovanje će trajati malo duže ukoliko se opredelite za let kompanije Austrian sa presedanjem u Beču ili Air Serbia sa presedanjem u Rimu.


Niš - Bolonja direktan let

Iako iz Beograda ne postoji direktan let za Bolonju, putnicima iz Srbije je na raspolaganju direktna linija Niš - Bolonja.

Avio kompanija Air Serbia dva puta nedeljno ima polaske iz Niša za Bolonju. Dani planirani za direktan let Niš - Bolonja su ponedeljak i četvrtak.

Direktan let do Bolonje iz Niša traje sat vremena i 40 minuta. 


Avionske karte za let Beograd - Bolonja

Avio karte za sve letove od Beograda ili Niša do Bolonje, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Bolonje, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za za Bolonju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Bolonju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O BOLONJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bolonji

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.30 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.