Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bombaj

Putovanje u Mumbai (Bombaj) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bombaj – grad u Indiji koji danas nosi ime Mumbai. Ovo je najveći indijski grad, ali i najveća luka na arapskom moru i indijskom poluostrvu. Od 1995. godine grad nosi ime Mumbaj, ali je širom sveta i dalje poznat i pod imenom Bombaj. Za razgledanje grada, najinteresantnije je izabrati vožnju čamcem duž obale, ali za one koji više vole kopno, na raspolaganju su i otvorene šarene kočije. Jedno od čuvenih mesta je bombajska pijaca koju ne smete zaobići u ovom indijskom gradu. Gužva, buka, užurbanost, gradski autobusi bez prozora - sve zajedno Mumbai čini specifičnim i interesantnim gradom.

Beograd – Mumbai let

Direktan let od Beograda do Mumbaija ne postoji, pa putnici na ovoj relaciji neizostavno imaju minimum jedno presedanje. Trajanje leta kao i broj presedanja zavisi od prevoznika za kojeg se odlučite.

Let sa jednim presedanjem u Abu Dabiju, avio kompanije Etihad, u proseku traje 10 sati i 30 minuta. Flydubai, Qatar Airways i Lufthansa takođe nude letove od Beograda do Mumbaija, sa presedanjem u Dubaiju, Dohi i Minhenu.


Avio karte Beograd – Mumbai

Cenu avionske karte od Beograda do Mumbaija, prema datumima koji vama odgovaraju, možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.
Ukoliko želite povoljne avio karte do Mumbaija, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Mumbai, koja je jeftinija nego kada biste kupovali pojedinačne karte za svaki smer.


Vremenska razlika Beograd – Mumbai

Vremenska razlika između gradova Beograd i Mumbai iznosi 3,5 sata u letnjem periodu. To znači da je u Mumbaiju potrebno pomeriti časovnike unapred, u odnosu na vreme u Beogradu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Mumbai online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avionske karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Mumbai onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BOMBAJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bombaju

VALUTA

Indijska rupija (INR)

PIVO

0.5 lit

180 INR

RESTORAN

Prosečan

restoran

600 INR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

15 INRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.