Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bordo

Putovanje u Bordo avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bordo - lučki grad, smešten na jugoistoku Francuske. Bordo je poznat kao vrlo otmeno mesto, grad sa luksuznom robom, pićem i hranom. Kako je smešten u vinskoj regiji koja po njemu nosi isto ime, ne čudi da brojni turisti ovde dolaze kako bi probali čuveno francusko vino. Kada ste u Bordou, nemojte propustiti da prošetate Starim gradom gde se nalaze i dve najveće atrakcije- Grand Theatre i katedrala Saint Andre de Bordeaus. Ako vas zanima istorija umetnosti ovog grada, dovoljno je samo da prošetate njegovim ulicama. Najduža ulica Sainthe-Catherine je pravo mesto laganu šetnju ili uživanje u šopingu.

 

Beograd - Bordo udaljenost

Beograd i Bordo se nalaze na razdaljini od 2.000km drumskog puta. Zbog velike razdaljine, putovanje kolima bi moglo da traje i više od 20 sati. Avionski prevoz je u svakom slučaju brži vid putovanja i u najkraćem slučaju od Beograda do Bordora se može stići za oko 4 sata.


Beograd - Bordo letovi

Iz Beograda ne postoji direktan let do Bordoa. Za putovanje između ova dva grada potrebna su minimum dva leta. Put uglavnom kraće traje ako se opredelite za avio kompanije koje imaju letove od Beograda do Amsterdama, Pariza ili Ciriha, pa odatle direktan let do Bordoa. To su uglavnom Air France, SWISS i Air Serbia i sa njima ukupno trajanje letova, uključujući i pauze, nije duže od 6 sati.


Avio karte za let Beograd - Bordo

Avionsku kartu za let do Bordoa možete vrlo jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Cena svakako zavisi od više faktora. Unošenjem datuma koji vama odgovaraju, brzo ćete je proveriti na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Bordoa, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Bordo, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Bordo online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Bordo online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O BORDOU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bordou

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.60 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.