Rezervišite Vaš let
Više opcija


Boston

Putovanje u Boston avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Boston - smešten na istočnoj obali Amerike, poznat je kao grad u kojem su se dogodili neki od najznačajnijih momenata u američkoj istoriji. Takođe, ovo je jedan od “najevropskijih” gradova Amerike, pa ćete verovatno osećati kao da ovde više pripadate, nego u nekom tipičnom američkom gradu. Pokušajte da ispratite Trag slobode koji će vas kroz 16 glavnih gradskih spomenika i mesta vratiti u prošlost Bostona. Fenway Park, dom Boston Red Soxa, jedan je od najcjenjenijih sportskih kompleksa u zemlji i vredan posete čak i za one koji nemaju interesovanja za sport. Boston je grad za koji “ne smete propustiti” spisak nije nimalo kratak.

Beograd -  Boston let

Let od Beograda do Bostona, zbog velike udaljenosti i nepostojanja direktne avionske linije, traje minimum 11 sati i 10 minuta, a neretko i preko 15 sati - u zavisnosti za koju avio kompaniju se odlučite.

Najkraći let do Bostona nude kompanije SWISS i Lufthansa, sa presedanjem u Cirihu odnosno Minhenu. U oba slučaja, putovanje ukupno traje nešto više od 11 sati.

Malo duže, od 12 do 14 sati, putovaćete ako se opredelite za prevoznike: Air Serbia, Alitalia ili Austrian.

 

Beograd - Boston avio karte

Avio karte za let od Beograda do Bostona, kao što je gore navedeno, podrazumevaju minimum dva leta. Možete ih kupiti na našem sajtu.

Cenu avionskih karata od Beograda do Bostona, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Bostona, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Beograd – Boston vremenska razlika

Vremenska razlika iznosi -6 sati. To znači da je, ako letite iz Srbije za Boston, potrebno pomeriti časovnike unazad. Najbolje je da to učinite odmah po sletanju, kako biste se što pre privikli na novu satinicu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Vreme u Bostonu

Idealni meseci za istraživanje i šetnju po Bostonu su od maja do oktobra, jer se temperature kreću od 19 do 28 stepeni, u zavisnosti od toga za koji mesec se odlučite. Najviše padavina ima od decembra do kraja marta.

 

Kako da kupim avio kartu za Boston online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Boston online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.


KRATKE ČINJENICE O BOSTONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bostonu

VALUTA

Dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

7 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

35 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.40 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.