Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bratislava

Putovanje u Bratislavu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bratislava - prestonica Slovačke, jedini je grad koji se nalazi na granici sa dve države. Bratislava ima očaravajući Stari grad i građevine sagrađene u različitim arhitektonskim stilovima koje stoje jedna uz drugu. Najinteresantnija zgrada je ona u kojoj je smešten Slovački radio i nalazi se na lisiti 30 najružnijih zgrada na svetu. Jedan od simbola slovačke prestonice je impozantni dvorac, smešten na brdu iznad Dunava, U Starom gradu nalazi se Nadbiskupova palata, takođe jedna od poznatijih turističkih atrakcija grada. Još je mnogo znamenitosti i zdanja koje će vam privući pažnju tokom boravka u Bratislavi, a kada padne mrak u brojnim klubovima upoznaćete potpuno novi život grada.

Beograd Bratislava udaljenost

Udaljenost Beograda i Bratislave nije velika, čak ni kada se putuje drumskim putem, i iznosi 570km. Vazdušna razdaljina je malo manja, ali zbog nepostojanja direktnog leta, putovanje avionom može da bude komplikovanije zbog obaveznog presedanja.


Beograd - Bratislava let

Direktan let od Beograda do Bratislave ne postoji, pa ovo putovanje podrazumeva presedanje i često relativno dugo putovanje s obzirom na razdaljinu.


Niš - Bratislava let

Do Bratislave se mnogo lakše stiže iz Niša, jer sa niškog aerodroma postoji direktan let do slovačke prestonice. Letovi Niš - Slovačka planirani su za svaki ponedeljak i petak, a trajanje leta je svega jedan sat i 15 minuta.

Putnike iz Niša do Bratislave prevozi low cost kompanija Rayanair, pa savetujemo da prilikom kupovine karte obratite pažnju na dozvoljeni prtljag.


Avio karte za Bratislavu

Avio kartu za letove do Bratislave, sa presedanjem iz Beograda ili za direktan let iz Niša, vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Bratislave, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Slovačke, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za Bratislavu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Bratislavu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

KRATKE ČINJENICE O BRATISLAVI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bratislavi

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

1.90 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.90 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.