Rezervišite Vaš let
Više opcija


Brindizi

Putovanje u Brindizi, Apulia avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Brindizi - smešten je na jugu italije u pokrajini Apulija i predstavlja veoma značajnu italijansku luku. Takođe, Brindizi ima mnogo istorije i arhitekture koju vredi istražiti, a ovaj deo Italije je poznat i po ukusnoj hrani, pa ne propustite da probate posebnu vrstu hleba TarallineCacioricotta sir i crveno Brindisi vino. Nedaleko od samog grada možete uživati na plaži Azzurro i kupati se u Jadranskom moru. Najpoznatiji simbol grada je statua u čast italijanskim mornarima, koja nezvanično nosi naziv “Kormilo” jer po obliku zaista podseća na brodsko kormilo.

Let od Beograda do Brindizija

Za let od Beograda do Brindizija u Apuliji, potrebna su minimum dva leta.

Direktan let od Beograda do Brindizija ne postoji, ali sa kraćim konekcijama do ovog grada na jugu Italije stiže se za oko 4 sata. Uglavnom je najbrža opcija ako kupite kartu za let sa presedanjem u Rimu, ali to ne mora biti pravilo.


Avio karte Beograd - Brindizi

Avionske karte za letove od Beograda do Brindizija možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Brindizija, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Apulije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za Brindizi online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Brindizi online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O BRINDIZIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Brindiziju

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.