Rezervišite Vaš let
Više opcija


Brisel

Putovanje u Brisel avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Brisel – nezvanična prestonica Evrope, a zvanično glavni grad Belgije, zaslužio je da se nađe na spisku gradova koje treba posetiti. Trgovi, muzeji, zamkovi, parkovi, barovi, restorani i sve ostalo čime će vas ovaj grad zaseniti, za nijansu je lepše i slađe uz ukus čuvene belgijske čokolade. Brisel je poznat i kao sedište Evropske komisije i Saveta Evropske Unije, a ovde se nalazi i političko sedište NATO-a. Do Brisela lako možete stići avionom, a kupovinu avio karte i informacijama o letovima od Beograda do Brisela možete da pogledate na ovoj stranici.

Beograd – Brisel udaljenost

Udaljenost između ova dva grada iznosi 1.720 km, za šta je potrebno preko 16 sati vožnje automobilom. Vazdušna udaljenost je ipak manja, oko 1.300 km, pa je putovanje avionom koje traje 2 sata i 20 minuta, mnogo bolja i brža opcija.


Direktan let Beograd – Brisel

Direktan let od Beograda do Brisela nudi avio kompanija Air Serbia. Putovanje u ovom slučaju traje 2 sata i 20 minuta. Air Serbia ima redovne polaske za Brisel, tokom cele godine. Poletanje je sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a sletanje na briselski aerodrom, koji je svega 10 km udaljen od centra grada.


Beograd – Brisel red letenja

Ako planirate da putujete avionom od Beograda do Brisela, avionsku kartu za direktan let prevoznika Air Serbia možete kupiti za polaske ponedljkom, utrokom, petkom i nedeljom. Sredom je jutarnji polazak 06:50h, četvrtkom u 17:40h i nedeljom u 17:30h.
Avio karte za letove od Beograda do Brisela, koji nisu direktni, nude brojne kompanije koje poleću sa beogradskog aerodroma. Predlažemo da proverite raspored letova kao i cene karata za termin koji vama odgovaraa.


Beograd – Brisel avio karta

Avio kartu za Brisel, sa polaskom iz Beograda možete kupiti na ovoj stranici uz pomoć pretrage na vrhu.
Cena avio karte zavisi od toga da li ste se odlučili da direktan let ili za let sa presedanjem. Cena avio karte za Air Serbia direktan let Beograd – Brisel zavisi od datuma polaska/povratka. Proverite raspoloživost uz pomoć online pretrage na vrhu ove stranice.


Wizz Air letovi do Brisela

Low cost kompania Wizz Air nema letove od Beograda do Brisela. Letove do Brisela ova niskobudžetna kompanja ima iz Temišvara. Polasci su svim danima sem sredom i nedeljom, a sletanje je na aerodrom Šarlroa, koji je oko 40 km udaljen od centra Brisela.
Red letenja i cene avio karte za let Temišvar – Brisel možete proveriti putem naše pretrage.


Kako da kupim avio kartu do Brisela online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ako iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Brisel online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BRISELU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Briselu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.10 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.