Rezervišite Vaš let
Više opcija


Brizbejn

Putovanje u Brizbejn (Australija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Brizbejn - smešten na krajnjem istoku Australije, glavni je i najnaseljeniji grad u državi Kvinslend. Pored toga što je poznat kao turistička destinacija, Brizbejn je i jedan od značajnijih informatičkih, finansijskih, transportnih i industrijskih centara Australije. Najpoznatija građevina i jedan od simbola grada je Gradska kuća i muzej Brizbejna, koja je upisana u registar nacionalnog blaga. Pažnju posetilaca privlače i botaničke bašte smeštene na obali reke Brisbane. Beg od gradske gužve stanovnici nalaze u brojnim parkovima, a najpoznatiji je Forest Park, poseban po tome što obuhvata delove planinskog venca D’Aguilar, pa se u njemu nalazi i veliki broj divljih životinja.

Avio karte Beograd - Brizbejn (Brisbane)

Let od Beograda do Brizbejna u Australiji podrazumeva minimum jednu konekciju, jer direktan let na ovoj relaciji ne postoji.

Bez obzira da li se opredelite za let sa jednom ili dve konekcije, zbog velike udaljenosti planirajte najmanje 20 sati da provedete u putu. Sa dužim pauzama, ukupno trajanje putovanja može da bude i više od 24 sata.

Avio karte svih avio prevoznika koji nude letove do Brizbejna, možete kupiti na našem sajtu.

 

Vremenska razlika Beograd - Brizbejn

U periodu letnjeg računanja vremena, razlika između naših časovnika i časovnika u Brizbejnu je +8 sati, što se smanjuje za jedan čas u zimskom periodu. Ovo znači da je tokom boravka u Brizbejnu u Australiji, potrebno da vreme na svojim časovnicima pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Viza za Australiju

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za boravak na teritoriji Austrlije. Ako planirate putovanje u Brizbejn, predlažemo vam da proverite potrebnu dokumentaciju za vizu u ambasadi Australije u Beogradu.

 

Kako da kupim avio kartu za Brizbejn (Brisbane) online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Brizbejn online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte


KRATKE ČINJENICE O BRIZBEJNU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Brizbejnu

VALUTA

Australijski dolar (AUD)

PIVO

0.5 lit

8 AUD

RESTORAN

Prosečan

restoran

37 AUD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 AUDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.