Rezervišite Vaš let
Više opcija


Buenos Aires

Putovanje u Buenos Aires – avio karte, cene, korisne informacije...

Buenos Aires - glavni i najveći grad Argentine, mesto je na kojem ćete doživeti i videti mnogo toga. Buenos Aires je grad tanga i ova igra je jedna od najvećih strasti njegovih stanovnika. Isto uzbudjenje i energiju budi fudbal i gledanje nastupa lokalnog kluba Boka Juniors na čuvenom stadonu La Bombonera. Argentinska prestonica vam daje mogućnost da posetite najglamurozniju prodavnicu knjiga na svetu i da popijete kafu u kafeu koji postoji još od 1858. godine. Ne propustite ulicu Caminito i umetnički kvart poznat po šarenim zgradama.

Beograd - Buenos Aires trajanje leta

Od Beograda do Buenos Airesa ne postoji direktan let. Iz jednog u drugi grad je moguće stići uz jedno ili više presedanja. Broj i dužina pauza direktno utiču na ukupno trajanje leta. Svakako treba računati na minimum 15 sati putovanja, a često i više. 
Gradovi u kojima putnici iz Beograda najčešće presedaju na avion za Buenos Aires su Rim, Cirih, Frankfurt, Doha, Istanbul...


Avionske karte Beograd – Buenos Aires

Cena karte varira u zavisnosti od datuma putovanja. Cene povratnih karata su povoljnije nego kada kupujete karte u jednom pravcu. 
Na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici možete proveriti cene povratne karte i cene karte u jednom smeru, za let Beograd – Buenos Aires.


Vremenska razlika između Beograda i Buenos Airesa

Vremenska razlika između Beograda i Buenos Airesa iznosi -4 sata, odnosno u prestonici Argentine je četiri sata unazad u odnosu na glavni grad Srbije. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite


Aerodrom u Buenos Airesu

Za međunarodne letove iz Evrope, koristi se aerodrom Ezeita Ministro Pistarini koji je od centra Buenos Airesa udaljen nešto više od 30km.


Kako da kupim avio kartu do Buenos Airesa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Argentinu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O BUENOS AIRESU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Buenos Airesu

VALUTA

Argentinski pesos (ARS)

PIVO

0.5 lit

95 ARS

RESTORAN

Prosečan

restoran

500 ARS

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

18 ARSCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.