Rezervišite Vaš let
Više opcija


Bukurešt

Putovanje u Bukurešt avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Bukurešt - jedan od najvećih gradova jugoistočne Evrope i prestonica Rumunije. Poznat je po širokim bulevarima i po čuvenim zdanjima iz perioda Belle Époque. Zbog brojnih neoklasičnih zgrada, od kojih su vremenom mnoge porušene, bio je poznat i pod nazivom “Mali Pariz” ili “Pariz Istoka”. Znamenitosti koje bi trebalo da vidite kada ste u Bukureštu su svakako Kuća slobodne štampe gde se nalaze novinske agencije, Trijumfalna kapija sa koje možete videti ceo grad, Avenija Pobede kao jedna od najstarijih i najlepših ulica u gradu i palatu Parlamenta koja je najveća poslovna zgrada na svetu, posle Pentagona.

Udaljenost između Beograda i Bukurešta

Ukoliko putujete autobusom ili automobilom, razdaljina koju treba da pređete između Beograda i Bukurešta iznosi 595 km. Ako ipak putujete avionom, vazdušnim putem preći ćete 150 km manje i svakako stići znatno brže.

Trajanje leta od Beograda do Bukurešta je sat vremena i 25 minuta.


Beograd – Bukurešt direktan let

Od Beograda do Bukurešta se lako i brzo može stići avionom, jer postoji direktan let kompanija Air Serbia i TAROM. Let u proseku traje sat vremena i 25 minuta. Polasci su sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a sletanje na Henri Coandă međunarodni aerodrom u Bukureštu, koji se nalazi na 16 km od grada.

Letova za Bukurešt ima svakog dana, a termin polaska zavisi od dana i kompanije za koju ste se odlučili. Pojedinim danima postoji i više dnevnih polazaka, što znatno olakšava pronalaženje avionske karte za let Beograd – Bukurešt.


Beograd – Bukurešt let sa presedanjem

Do Bukurešta, naravno, možete stići i koristeći više letova.

Pored toga što je vremenski duža, opcija sa presedanjem je uglavnom skuplja u odnosu na cenu avionske karte za direktan let.

S toga, predlažemo kupovinu karte za direktan let, a najpovoljnija opcija je kupovina povratne karte.


Cena avionske karte Beograd - Bukurešt

Cenu avionske karte od Beograda do Bukurešta, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Bukurešta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Bukurešt, koja je jeftinija nego kada biste kupovali pojedinačne karte za svaki smer.


Kako da kupim avio kartu za Bukurešt online ?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avionske karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Amsterdam online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O BUKUREŠTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Bukureštu

VALUTA

Rumunski lej (RON)

PIVO

0.5 lit

8 RON

RESTORAN

Prosečan

restoran

60 RON

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.39 RONCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.