Rezervišite Vaš let
Više opcija


Čijang Maj

Putovanje u Chiang Mai (Tajland) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Chiang Mai - grad smešten u severnom delu Tajlanda u istoimenoj provinciji, jedno je od magičnijih mesta ove zemlje. Do njega se lako može doći kratkim letom iz Bangkoka. U Chiang Maiju praktično na svakom koraku možete naći neki restoran ili tezgu sa lokalnom hranom, sladoledom ili voćem. Sever Tajlanda je poznat po prelepim hramovima i prirodi, a sve je to lako obići iz Chiang Maija. Pored Belog i Plavog budističkog hrama, neizostavno posetite selo žena sa dugim vratovima i Zlatni trougao na krajnjem severu Tajlanda, koji predstavlja prirodnu granicu sa Mijanmarom i Laosom.

Beograd  - Chiang Mai let

Iako većina putnika za Chiang Mai putuje tek nakon boravka u Bangkoku, svi koji se iz Beograda upute ka severu Tajlanda, na raspolagnaju imaju nekoliko avio kompanija koje u ponudi imaju let Beograd – Chang Mai.

Direktan let na ovoj relaciji ne postoji. U zavisnosti od perioda godine za koji ste planirali putovanje na sever Tajlanda, na raspolaganju su vam letovi sa jednim, odnosno sa dva presedanja.

Od sredine novembra do sredine aprila, kompanija Qatar Airways ima letove od Beograda do Chiang Maija sa samo jednim presedanjem u Dohi. Ukupno trajanje putovanja u ovom slučaju je uglavnom 12 sati i 20 minuta jer je planirano da pauza u Kataru traje sat vremena i 25 minuta.

Ako želite da putujete u periodu od maja do novembra, od Beograda do Chiang Maija ćete imati dva presedanja, a koliko će ukupno trajati pauze i aerodromi na kojima sa prave konekcije, zavisi od prevoznika.


Avionske karte za let Beograd – Chiang Mai

Avio kartu za let od Beograda do Chiang Maija, sa usputnim konekcijama, možete kupiti na našem sajtu. Pogledajte i detalje kako kupiti avionsku kartu.


Cena avionske karte za Chiang Mai

Cena avio karte Beograd – Chiang Mai zavisi od datuma putovanja, ali na cenu može da utiče i to da li ste kartu kupili ranije ili nekoliko dana pred put. Takođe, avio kompanije objavljuju promotivne akcije tokom godine, pa je to dobra prilika za kupovinu jeftine avio karte za Chiang Mai i Tajland.


Viza za Tajland

Građanima republike Srbije je potrebna viza za boravak na Tajlandu. Za sve detalje oko potrebne dokumentacije i procedure za dobijanje dozvole za ulazak u zemlju, potrebno je kosultovati Konzulat kraljevine Tajland u Beogradu.


Vremenska razlika Beograd – Chiang Mai

Vremenska razlika između Beograda i Chiang Maija je +5 sati, tokom letnjeg računanja vremena. To znači da ako u letnjim mesecima boravite na Tajlandu, ne zaboravite da svoje časovnike pomerite 5 sati unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Chiang Mai online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Chiang Mai (Tajland) online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ČIJANG MAJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Čijang Maju

VALUTA

Tajlandski baht (THB)

PIVO

0.5 lit

70 THB

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 THB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

30 THBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.