Rezervišite Vaš let
Više opcija


Čikago

Putovanje u Čikago (Chicago) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Čikago - grad nebodera i treći po veličini grad u Americi, poznat je i kao “grad vetrova” zbog jakih vetrova koji duvaju sa jezera Mičigen, na čijoj obali je smešten. Čikago je jedan od onih gradova u kojem svaki minut može da bude ispunjen nekim dešavanjem. Pored znamenitosti za koje vam je potrebna karta, grad ima mnogo besplatnih atrakcija dostupnih svima. Najpoznatija turistička atrakcija je Navy Pier, pristanište na Mičigenu i samo šetnja ovuda je poseban doživljaj. Najveća zelena površina u Čikagu je Milenijum park, sa ogromnom skulpturom Cloud Gate, na čijim glatkim površinama se ogledaju okolne zgrade. Simbol grada je Willis Tower - najviša zgrada Amerike.

Beograd - Čikago let

Beograd i Čikago su, vazdušnom linijom, udaljeni oko osam hiljada kilometara. Za ovo putovanje je potrebno izdvojiti više od 12, a ponekad i preko 15 sati.

Dugo putovanje ne čudi ako se ima na umu da direktan let do Čikaga iz Beograda još uvek ne postoji, pa su putnicima na raspolaganju samo letovi sa presedanjem. Prevoznici koji na putu od Beograda do Čikaga imaju samo jednu konekciju, kao što su LOT, Austrian, Lufthansa, SWISS, do odredišta u Americi stižu za 12 do 13.5 sati.


Avio karte za let od Beograda do Čikaga

Avionske karte za let od Beograda do Čikaga možete kupiti na našem sajtu.

Veliki broj avio kompanija koje poleću sa beogradskog aerodroma imaju i letove do Čikaga, pa je ponuda karata zaista velika, potrebno je samo da vidite koja je opcija najpovoljnija za datume koje vi želite.

Cenu avionskih karata od Beograda do Čikaga, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Čikaga, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vreme u Čikagu

Čikago ima takvu klimu i položaj da su nagle promene vremena česte. Takođe ima sva četiri godišna doba, sa ponekad ekstremnim temperaturama (ispod i iznad nule) tokom zime i leta.

Najlepši period za posetu je proleće i rana jesen.

 
Vremenska razlika između Beograda i Čikaga

Vremenska razlika između ova dva grada iznosi -7 sati. To znači da je u Čikagu uvek sedam sati manje u odnosu na Srbiju, pa je za orijentaciju najlakše da odmah po dolasku u grad pomerite svoje časovnike. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 


Kako da kupim avio kartu za Čikago online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Čikago online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ČIKAGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Čikagu

VALUTA

Dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

5 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

32 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.