Rezervišite Vaš let
Više opcija


Cirih

Putovanje u Cirih avionom – avio karte, cene, korisne informacije

Grad čokolade, sireva, satova i banaka. Iako nema status prestonice, Cirih je najveći grad Švajcarske i jedan od vodećih finansijskih centara. U lepotama Ciriha uživaćete na svakom koraku. Grad je podeljen na dva dela rekom Limat, a Alpi su na svega 30 km udaljenosti od grada. Ono što nesumnjivo osvaja posetioce Ciriha je prelepo ciriško jezero. Stari grad je ispunjen očuvanim crkvama, palatama, trgovima, fontanama i spomenicima.

Beograd - Cirih trajanje leta

Od Beograda do Ciriha potrebno je minimum 12-13 sati vožnje, pa se većina putnika opredeljuje za putovanje avionom. Direktan let iz Beograda do Ciriha traje nešto manje od dva sata.


Beograd Cirih direktan let

Direktan let od Beograda do Ciriha imaju avio kompanije Air Serbia i Swiss Air. Svakodnevno postoji više polazaka iz Beograda za Cirih.


Air Serbia letovi Beograd - Cirih

Avio kompanija Air Serbia svakog dana ima letove na relaciji Beograd – Cirih. Vreme leta kao i broj dnevnih polazaka nije uvek isti. Ponedeljkom, petkom i nedeljom letovi su tri puta dnevno a ostalim danima dva puta dnevno.


Swiss Air letovi Beograd – Cirih

Swiss Air takođe svakodnevno ima direktne letove od Beograda do Ciriha. Švajcarska avio kompanija dva puta dnevno ima letove do Ciriha. U zimskim mesecima taj broj može biti smanjen na po jedan polazak odredjenim danima, stoga savetujemo da red letenja kao i cenu karte za željene datume proverite koristeći pretraživač koji se nalazi na ovoj stranici.


Wizz Air letovi

Low cost kompanija Wizz Air nema letove na relaciji Beograd – Cirih, ali ukoliko vam ne odgovara ponuda direktnih letova kompanija Air Serbia i Swiss Air, predlažemo vam da potražite avio karte za Wizz Air letove sa Beogradskog aerodroma do aerodroma nadomak Bazela. Let traje 1 sat i 55 minuta, a od Basel-Mulhouse-Freiburg aerodroma do Ciriha je potrebno oko sat vremena vožnje. Ako se odlučite za ovu opciju, putovanje od Beograda do Ciriha će trajati duže, ali karta može biti dosta jeftinija.


Niš – Cirih letovi

Swiss Air ima polazak iz Niša petkom. Od novembra do aprila, polasci su dva puta nedeljno. Let traje 2 sata i 10 minuta, a avioni sleću na aerodrom u Cirihu.


Kako da kupim avio kartu do Ciriha online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Cirih online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O CIRIHU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troskove u Cirihu

VALUTA

Švajcarski franak (Fr.)

PIVO

0.5 lit

7 Fr.

RESTORAN

Prosečan

restoran

50 Fr.

JAVNI PREVOZ

Kartu u

jednom pravcu

4 Fr.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.