Rezervišite Vaš let
Više opcija


Dablin

Putovanje u Dablin avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Dablin - glavni i najveći grad Irske, smešten je na obali mora na samom istoku zemlje. U Dablinu će vas verovatno iznenaditi specifična arhitektura grada, koja ne uključuje nebodere i solitere, što doprinosi osećaju ušuškanosti i neotuđenosti. Najistaknutija znamenitost je most The Hapenny Bridge,  najstariji pešački most u gradu. U Dablinu se nalazi i Trinity College, univerzitet na kom su se školovali Vajld i Beket. Jedna od turistima omiljenih atrakcija je Phoenix, najveći evropski park. Dok ste u irskoj prestonici, ne propustite da posetite pivaru Ginis i destileriju čuvenog viskija brenda Jameson.

Beograd - Dablin let

Od Beograda do Dablina ne postoji direktan let. Putovanje između ova dva grada podrazumeva minimum dva leta. U zavisnosti od kompanija za čije letove ste se opredelili, putovanje može da traje od pet do preko 7 sati. Za sada najkraće putovanje ćete imati ako letite sa kompanijom Lufthansa, uz jedno presedanje u Minhenu.


Beograd - Dablin avio karte

Avionske karte za let od Beograda do Dablina, možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte Dablina, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Irske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Dablina obeležite odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu do Dablina online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Dablin online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O DABLINU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Dablinu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.70 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.