Rezervišite Vaš let
Više opcija


Denpasar

Putovanje u Denpasar, Bali – avio karte, cene, korisne informacije...

Denpasar- glavni grad i ekonomski centar Balija. Iako na prvi pogled možete pomisliti da je tipičan turistički grad, ovaj grad ima mnogo više da ponudi od standardnih atrakcija. U Denpasaru možete videti i krajeve koji su istorijski, multikulturalni, tradicionalni ili pak religijski. Kao i većina mesta na Baliju, Denpasar krase brojni Hindu hramovi. Zbog centralne pozicije, do Denpasara je lako stići iz svih glavnih turističkih delova južnog Balija. Glavni grad ostrva je poznat i po velikom Bali umetničkom festivalu koji se tradicionalno održava svake godine.

Ostrvo Bali, Indonezija

Bali je Indonežansko ostrvo, koje svojim mirom i lepotom svake godine privlači sve više turista iz naših krajeva. Ovo ostrvo je poznato po prelepim plažama ali i po prostranim poljima pirinča čiji prizori zaista oduzimaju dah. Domaće stanovništvo će boravak na ostrvu učiniti još prijatnijim jer su veoma ljubazni i teško da ćete imati bilo kakav problem sa njima. Na Baliju uživajte u prirodi, ali pokušajte da upoznate i kulturu i svakodnevni život njegovih stanovnika.


Avionske karte Beograd - Bali

Iako bi letovanje bilo savršeno da možete samo jednim letom da stignete do Balija, nažalost direktan let od Beograda do Denpasara ne postoji. Za ovaj put biće potrebno da posle Beogradskog aerodorma, u nekom drugom gradu presednete na let za Bali. U zavisnosti od prevoznika zavisi i broj presedanja kao i aerodromi na kojima su planirane konekcije. Pa tako, putovanje od Beograda do Balija može da traje 18 ali i preko 24 sata.


Vreme na Baliju

Kišna sezona na Baliju traje od oktobra do marta, dok je od aprila do septembra najlepši period za posetu i uživanje u čarima ostrva.


Vremenska razlika između Beograda i Balija

Vremenska razlika izmedju Beograda i Balija iznosi 3.5 sati. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Balija online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Denpasar online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O DENPASARU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Denpasaru

VALUTA

Indonezijska rupija (IDR)

PIVO

0.5 lit

30.000 IDR

RESTORAN

Prosečan

restoran

90.000 IDR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.500 IDRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.