Rezervišite Vaš let
Više opcija


Detroit

Putovanje u Detroit avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Detroit - najveći je grad savezne države Mičigen, na zapadu Amerike. Nekada grad na ivici bankrota, poslednjih godina se ponovo uzdigao i ima dosta toga da ponudi posetiocima. Brojni mladi ljudi su se preselili ovde i uneli novi duh gradu. Napuštene zgrade su pretvorene u destilerije, kafiće, galerije, prodavnice… U centru grada uzdižu se naboderi, a ulična umetnost će sigurno privući vašu pažnju bez obzira da li ste ljubitelj iste ili ne. Znamenitosti Detroita oživljavaju istoriju automobilske industrije, po kojoj je ovaj grad decenijama poznat. Kada padne mrak, pronađite neki džez klub i uživajte kao lokalac.

Beograd -Detroit let

Direktan let od Beogra do Detroita ne postoji, pa je su za putovanje između ova dva grada potrebna minimum dva leta. Neretko, kada su pauze kratke i aerodromi na kojima su planirane konekcije na istoj putanji, let sa dva presedanja može da traje kraće od nekog sa samo jednim. Pa tako, ako vam je bitno trajanje putovanja, predlažemo da pogledate letove sa presedanjem u Amsterdamu, Frankfurtu, Parizu, Beču, Minhenu


Avio karte za let Beograd - Detroit

Avionske karte za let od Beograda do Detroita jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Detroita, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Detroita, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Detroit

Vremenska razlika između Beograda i Detroita je -6 sati. Zbog veće razlike, privikavanje na novu vremensku zonu može da bude malo teže. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Detroit online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Detroit online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O DETROITU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Detroitu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

3.35 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

24 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.75 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.