Rezervišite Vaš let
Više opcija


Dizeldorf

Putovanje u Dizeldorf avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Dizeldorf – glavni grad nemačke pokrajine Severne Rajne-Vestfalije i posle Minhena najveći modni centar ove zemlje. Dizeldof je i grad muzeja, sajamski centar, ali i grad sa najvećom japanskom zajednicom u Evropi. „Najduži bar na svetu“ takođe se nalazi ovde, a odnosi se na ulice u Starom gradu (Altstadt) duž kojih se prostire niz od preko 300 klubova i barova. Dizeldorf je pravo mesto za sve koji žele da se upoznaju sa dugom tradicijom i kulturom Nemačke.

Beograd - Dizeldorf razdaljina i trajanje leta

Udaljenost glavnog grada Srbije i Dizeltorfa iznosi 1.555 km. Ako gledamo vazdušnu udaljenost, ova brojka je nešto manja, pa je avionom potrebno preći 1.242 km. Direktan let od Beograda do Dizeldorfa u proseku traje 2 sata i 10 minuta.


Avionske karte Beograd – Dizeldorf

Direktne letove do Dizeldorfa Air Serbia ima šest dana u nedelji. U zavisnosti od perioda u godini, menja se i red letenja, pa se tako menja i dan kada nema direktnih letova na relaciji Beograd - Dizeldorf. Svi avioni kompanije Air Serbia sleću na internacionalni aerodrom u Dizeldorfu, Düsseldorf International Airport. Ako ne možete da nađete avio kartu za direktan let, ohrabrujuća je činjenica da ima dosta letova koji podrazumevaju sletanje na još nekom aerodromu ali ukupno vreme putovanja i dalje nije predugačko. Pa tako, možete kupiti avio karte za letove sa presedanjem od Beograda do Dizeldorfa kompanijama Lufthansa, LOT, EasyJet, Alitalia, Austrian Airlines... a da putovanje ukupno traje manje od 5 sati. Ovo je dobra alternativa ukoliko je cena karte značajno manja nego u slučaju direktnog leta.


Niš – Dizeldorf avionom

Avio karte od Niša do Dizeldorfa su dostupne za letove sredom, petkom i nedeljom, i podrazumevaju presedanje preko nekog drugog grada. U ovom slučaju putovanje traje minimum 4 do 5 sati, u zavisnosti od toga koliko vremena se provodi na aeredromu na koji se sleće pre Dizelorfa. Letovi avio kompanije Swiss uglavnom traju oko 4 sata i 35minuta, jer avion prvo sleće na aerodrom u Cirihu.


Kako da kupim avio kartu do Dizeldorfa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici. Celokupan postupak kupovine avionske karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Dizeldorf online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O DIZELDORFU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Dizeldorfu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.80 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.80 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.