Rezervišite Vaš let
Više opcija


Đenova

Putovanje u Đenovu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Đenova - smeštena je u severozapadnom delu Italije, na obali Ligurskog mora. Glavna gradska znamenitost je velika luka i brodogradilište koje je tu još od XIX veka. Obilazeći Đenovu naići ćete na brojne palate, trgove i crkve, koji svedoče o bogatoj istoriji ovog grada. Jedna od centralnih tačaka je trg Ferari sa prepoznatljivom fontanom, smeštena u centru starog grada, oko koje se nalazi nekoliko značajnih građevina. Nedaleko od trga nalaze se ostaci nekadašnjih gradskih zidina, Porta Soprana - dve kule vidljive iz svih delova grada. Jedna od najvažnijih ulica u Đenovi je Via Garibaldi i ovde ćete videti neke od najlepših italijanskih građevina.

Beograd - Đenova udaljenost

Đenova je od Beograda udaljena nešto više od hiljadu kilometara, pa bi putovanje trajalo oko 12 sati. Prevoz avionom svakako traje kraće, ali je bitno istaći da direktna avionska linija još uvek ne postoji.


Beograd - Đenova let

Putovanje avionom od Beograda do Đenove podrazumeva presedanje, jer ni jedna avio kompanija još uvek ne nudi direktan let.

Prevoznici Air Serbia, Alitalia, Lufthansa, Air France... tokom cele godine imaju letove od Beograda do Đenove, sa usputnim konekcijama, najčešće u Rimu, Parizu, Minhenu i Frankfurtu. Ukupno trajanje svih letova, u zavisnosti od avio kompanija i planiranih pauza, može da bude od 3h i 20min, pa i preko pet sati.


Avio karte za let Beograd - Đenova

Avionske karte za letove svih prevoznika na relaciji Beograd - Đenova, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Đenove, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio karte za Đenovu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Đenovu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATTKE ČINJENICE O ĐENOVI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Đenovi

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.