Rezervišite Vaš let
Više opcija


Doha

Putovanje u Dohu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Doha - glavni grad države Katar, najbogatnije zemlje na svetu. Većini je ovaj grad poznat samo po aerodromu na kojem se prave konekcije ka brojnim destinacijama na istoku. Iako još uvek nije previše popularan među turistima, ovaj bliskoistočni grad može da bude interesantna destinacija za nekoliko dana boravka. Panoramom grada dominiraju neboderi, visine i do 300 metara. Da biste osetili duh grada, posetite pravi arapski bazar Suk Vakif na kojem možete kupiti začine, arapsku nošnju, parfeme, dijamante…i još mnogo toga. Pošto su stanovnici Dohe veoma religiozni, u restoranima i kafićima nećete moći da naručite alkohono piće, ali se možete opustiti uz aromatičan duvan iz nargile i arapsku kafu.

 Beograd - Doha trajanje leta

Vazdušnom linijom, Doha je od Beograda udaljena 3.500km. Let od Beograda do Dohe, u proseku traje 4 sata i 50 minuta.


Doha - Beograd let

Od Beograda do Dohe postoji direktan let. To znatno olakšava ne samo putnicima za Katar, već i onima koji žele da lete dalje ka Aziji ili ka nekim drugim delovima sveta za koje iz Dohe postoje letovi.

Kompanija Qatar Airways je jedini prevoznik koji u ponudi ima direktnu liniju koja spaja Beograd i Dohu. Let traje četiri sata i 50 minuta, a polasci su svakodnevni. Pojedinim danima, postoje i po dva dnevna leta.

Iako postoji redovna direktna linija Beograd - Doha, za pojedine mesece letovi sa presedanjem mogu da budu povoljniji uz znatno duže trajanje putovanja


Avio karte Beograd - Doha

Avionske karte za let od Beograda do Dohe, možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Dohe, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Dohe, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je u većini slučajeva jeftinija opcija.

U pretraživaču možete proveriti i cenu povratne karte do Dohe.


Aerodrom Doha

Aerodrom u Dohi je veoma luksuzan i jedini na Bliskom Istoku koji ima 5 zvezdica. Putnicima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge, a za one koji imaju duže pauze između letova mogu da uživaju u fitness centru, sauni ili pak nekoj umetničkoj galeriji.


Vremenska razlika Beograd - Doha

Vremenska razlika između Beograda i Dohe iznosi +1 sat tokom letnjih meseci. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Dohu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Dohu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

 

KRATKE ČINJENICE O DOHI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Dohi

VALUTA

Katarski rijal (QAR)

PIVO

0.5 lit

43 QAR

RESTORAN

Prosečan

restoran

90 QAR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.25 QARCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.