Rezervišite Vaš let
Više opcija


Dortmund

Putovanje u Dortmund avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Dortmund - najveći grad u Vestfaliji na severozapadu Nemačke. Poznat ja po industriji čelika i uglja, dortmundskom pivu i fudbalskom klubu Borusija. Dortmund je poznat i kao “zelena metropola” jer veći deo njegove teritorije čine šume, voda, i prostrani zeleni parkovi od kojih je najveći najpoznatiji Westfalen park- zauzima površinu 175 hektara. Dortmund ima i niz atrakcija koje ukazuju na bogatu kulturnu baštinu grada. Poseban doživljaj je posetiti Dortmund tokom Božićnih praznika, jer se tada u centru grada postavlja jedan od najvećih božićnih marketa u celoj Nemačkoj.

 Beograd - Dortmund letovi

Za sve putnike iz Srbije, direktna avionska linija iz Beograda, znatno olakšava odlazak u Dortmund. Za one dane kada direktan let nije u rasporedu, na raspolaganju su vam ostale avio kompanije koje nude letove sa presedanjem, pa je u tom slučaju putovanje od Beograda do Dortmunda duže, a neretko i skuplje.


Wizz Air Beograd - Dortmund

Jedini prevoznik koji u svom redu letenja ima direktan let od Beogrda do Dortmunda je low cost kompanija WIzz Air. Planirano je više polazaka svakog meseca, pa je izvesno da ćete naći let koji odgovara vašim planiranim datumima. Direktan let od Beograda do Dortmunda traje dva sata i 20 minuta.


Wizz Air Niš - Dortmund

Putnici kojima je niški aerodrom bliži takođe mogu da putuju do Dortmunda drektnom linijom. Low cost kompanija WIzz Air ima polaske i iz Niša do Dortmunda, a direktna let traje dva sata i 25 minuta. Tokom cele godine planirana su dva polaska nedeljno na ovoj relaciji.


Avio karte za let Beograd - Dortmund

Avionske karte do Dortmunda, sa polaskom iz Beograd ili Niša, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Dortmunda, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Dortmunda, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je u većini slučajeva jeftinija opcija.


Kako da kupim avio kartu za Dortmund online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Dortmund online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte

 

 

KRATKE ČINJENICE O DORTMUNDU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne trošškove u Dortmundu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.80 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.