Rezervišite Vaš let
Više opcija


Drezden

Putovanje u Drezden avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Drezden - grad na istoku Nemačke, jedna je od najvećih urbanih regija ove zemlje. Drezden spada i u značajnije kulturne, obrazovne, političke i ekonomske centre Nemačke i Evrope. Najpoznatija atrakcija je palata Zwinger koja je bila deo odbrambenog zida Drezdena, a danas je ispunjena brojnim galerijama. Opera u Drezdenu je veoma cenjena i impozantnog je izgleda. Još jedna znamenitost koju vredi videti je Frauenkirche. U ovom gradu na reci Elbi, naići ćete na mnogo kulturno-istorijskih znamenitosti, ali i na najlepšu prodavnicu mleka­- Pfund Molkerei.

Beograd - Drezden udaljenost

Drezden i Beograd razdvaja 1.000km drumskog puta, pa bi putovanje kolima trajalo više od 10 sati. Vazdušna razdaljina je manja, ali direktan let ne postoji pa putovanje avionom traje oko 4-5 sati.


Beograd - Drezden avion

Ako planirate putovanje u Drezden avionom, potrebno je da znate da direktna avionska linija ne postoji, pa će vam biti potrebna minimum dva leta. Za kraće trajanje putovanja, savetujemo da birate letove sa konekcijom u nekom evropskom gradu.


Avio karte za Drezden

Avio kartu za let Beograd - Drezden možete vrlo jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte , prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Drezdena, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Drezden, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Drezden online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Drezden online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte

 

KRATKE ČINJENICE O DREZDENU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Drezdenu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.40 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.