Rezervišite Vaš let
Više opcija


Dubai

Putovanje u Dubai avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Dubai – jedan od najbogatijih gradova na svetu, prestonica je istoimenog Emirata smeštenog na obalama Persijskog zaliva. Prva asocijacija na ovaj, među našim turistima sve popularniji grad, je luksuz. Najviša zgrada na svetu Burdž Kalifa, najviša uvrnuta zgrada na svetu, najveća cvetna bašta, jedini hotel sa sedam zvezdica... sve ovo nalazi se upravo u Dubaiju. Zbog velike površine, grad je nemoguće obilaziti peške i svi koriste kola. Ako planirate put u Dubai, imajte u vidu da je sve prilagođeno bogatima - cene su visoke i luksuzni turizam je u konstantno u ekspaniziji.

Beograd – Dubai trajanje leta

Od Beograda do Dubaija avionom je potrebno preći 3.800 km vazdušne razdaljine. Direktan let u proseku traje 5 sati i 20 minuta.


Flydubai let Beograd - Dubai

Avio kompanija flydubai je jedini prevoznik koji u svom rasporedu ima direktan let od Beograda do Dubaija. Polasci su svakog dana.


Letovi za Dubai sa presedanjem

Nekoliko avio prevoznika u ponudi ima letove sa beogradskog aerodroma do Dubaija, sa presedanjem. Očekivano, trajanje leta je u tom slučaju duže, a najkraće konekcije imaju Turkish Airlines, SWISS, Aeroflot...


Beograd – Dubai cena karte

Da biste proverili cenu avionske karte do Dubaija, prema datumima koji vama dogovaraju, unesite potrebne podatke u pretraživač na ovoj stranici.


Viza za Dubai

Od maja 2019. godine, građani Republike Srbije ne moraju da poseduju vizu za boravak u Dubaiju (za boravak do 90 dana). Savet je da svakako pre putovanja proverite svu potrebnu dokumentaciju koja je neophodna za boravak u državi u koju putujete.


Vreme u Dubaiju

Iako je u Dubaiju tokom cele godine vruće, a u pojedinim mesecima temperature prelaze 40 stepeni celzijusa, najbolji period za posetu ovom gradu je od oktobra do aprila. Tada su temperature prijatnije (oko 26 stepeni), a mnoge turiste privlači ideja o uživanju u lepom vremenu dok u našim krajevima vlada zima.


Vremenska razlika Beograd - Dubai

Vremenska razlika između Dubaija i Beograda iznosi dva sata u letnjem, a tri sata u zimskom periodu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Dubaija online

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avionske karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Dubai online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O DUBAIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Dubaiju

VALUTA

Dirham (AED)

PIVO

0.5 lit

43 AED

RESTORAN

Prosečan

restoran

100 AED

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

5 AEDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.