Rezervišite Vaš let
Više opcija


Dubrovnik

Putovanje u Dubrovnik avionom – avio karte, cene, korisne informacije..

Dubrovnik – poznat po svojim zidinama i Starom gradu, možda je jedan od najlepših gradova na obalama Jadrana. Iza impozantnih gradskih zidina krije se lavirint sačinjen od brojnih uličica, stepenica, restorana, kućica i raznih ugostiteljskih objekata i prodavnica. Sve ovo zajedno, svojom specifičnom estetikom, krasi Dubrovnik i čini ga prvilačnim za brojne turiste koji svake godine ovde dolaze iz celog sveta. Za putnike iz Beograda u letnjem periodu postoje i direktni letovi do Dubrovnika.

Beograd - Dubrovnik trajanje leta

Putovanje iz Beograda za Dubrovnik u proseku traje sat vremena.


Avionske karte Beograd – Dubrovnik

Direktan let postoji samo u periodu od maja do novembra i jedino kompanija Air Serbia ima u ponudi ovaj let. Sletanje je na međunarodni aerodrom u Dubrovniku, koji je petnaestak kilometara udaljen od centra grada.


Kako da kupim avio kartu do Dubrovnika online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Dubrovnik online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O DUBROVNIKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Dubrovniku

VALUTA

Hrvatska kuna (KN)

PIVO

0.5 lit

17 KN

RESTORAN

Prosečan

restoran

125 KN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

15 KNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.