Rezervišite Vaš let
Više opcija


Dušanbe

Putovanje u Dušanbe (Tadžikistan) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Dušanbe - prestonica i najveći grad Tadžikisana,države u centralnoj Aziji. Iako titulu glavnog grada nosi tek jedan vek, Dušanbe je mnogo stariji od toga te ga smatraju ujedno mladim i drevnim gradom. Danas je to grad koji vrlo rado prima sve posetioce kojima su na raspolaganju brojni hoteli za smeštaj, a što se tiče hrane ovde možete naći restorane sa ponudom skoro svih svetskih kuhinja. Širom grada nalaze se parkovi i kanali, pa se vrući letnji dani lakše podnose. Ono što ćete sigurno primetiti tokom boravka u ovom gradu je tempo života njegovih stanovnika- sve je nekako sporije ovde, što je odlika tradicionalnog tadćikistanskog stila. Kako je grad prolazio kroz razne periode tokom istorije, u Dušanbeu ćete moći da posetite znamenitosti koje svedoče o njegovoj interesantnoj prošlosti.

Beograd - Dušanbe let

Direktan let od Beograda do prestonice Tadžikistana ne postoji. Za ovo putovanje potrebna su minimum dva leta. Kompanija Turkish Airlines jedina u ponudi ima let Beograd - Dušanbe sa samo jednim presedanjem, u Istanbulu. Imajući ovo u vidu, prilikom pretrage uzmite u obzir i letove sa više konekcija, jer je ponuda veća pa često mogu značiti kraće vreme putovanja. Ako bukirate karte sa kratkim pauzama između letova, do glavnog grada Tadžikistana možete stići i za 12 sati.


Beograd - Dušanbe avio karte

Avionske karte svih prevoznika koji nude letove na relaciji Beograd - Dušanbe, možete veoma jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Tadžikistana, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Dušanbea obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Dušanbe online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Dušanbe online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O DUŠANBEU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Dušanbeu

VALUTA

Tadžikistanski somoni (TJS)

PIVO

0.5 lit

9.50 TJS

RESTORAN

Prosečan

restoran

60 TJS

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 TJSCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.