Rezervišite Vaš let
Više opcija


Džakarta

Putovanje u Džakartu (Jakarta) avionom - avio karte, cene, korisne informacije...

Džakarta – glavni i najveći grad Indonezije, smešten je na severozapadu ostrva Java i predstavlja značajan ekonomski i politički centar ove ostrvske države. Grad čine tri oblasti - stari deo grada na severu, centralna Džakarta sa visokim poslovnim zgradama i moderno stambeno naselje koje je izgrađeno kao predrađe na jugu. Zbog mreže kanala i mostova, podseća na holandske gradove. Glavni gradski trg je Trg Merdeka na kojem se nalazi spomenik Monas u obliku obeliska, što je ujedno i jedan od najznačajnihih simbola grada. U Džakarti budite spremni na gužvu u saobraćaju i to da odlazak do određenih lokacija zbog toga može poprilično da potraje.

Avio karte Beograd – Džakarta

Od Beograda do Džakarte ne postoji direktna avionska linija. Ako želite da putujete do prestonice Indonezije, to svakako možete učiniti letovima avio prevoznika koji nude letove na ovoj relaciji, ali uz presedanje.

Najkraće trajanje leta ćete imati ako se opredelite za avio kompaniju Qatar Airways. Let od Beograda do Džakarte u tom slučaju traje 14 sati i 40 minuta, a podrazumeva jedno zaustavljanje u Dohi, u trajanju od 50 minuta.

Druga avio kompanija koja takođe u ponudi ima let sa samo jednim presedanjem je Turkish Airlines. U ovom slučaju let traje nešto duže – 16 sati i 40 minuta, a tročasovna pauza je planirana na aerodromu u Istanbulu.

Avionsku kartu za let od Beograda do Džakarte možete kupiti na našem sajtu. Za detaljnije instrukcije pogledajte naše upustvo kako kupiti avionsku kartu.


Cena avio karte Beograd - Džakarta

Cenu avionske karte od Beograda do Džakarte, prema datumima koji vama odgovaraju, možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.
Ukoliko želite povoljne karte do Džakarte, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu.


Vremenska razlika između Beograda i Džakarte

Vremenska razlika između prestonice Srbije i glavnog grada Indonezije iznosi 5 sati u letnjem, odnosno 4 u zimskom periodu, pa dok boravite u Džakarti ne zaboravite da pomerite časovnike unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Džakartu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Džakartu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O DŽAKARTI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Džakarti

VALUTA

Indonežanska rupija (IDR)

PIVO

0.5 lit

40.000 IDR

RESTORAN

Prosečan

restoran

125.000 IDR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.500 IDRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.